Пошук

Програма будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунального та соціального призначення територіальної громади Великомостівської міської ради на 2021 рік

Дата: 20.09.2021 12:05
Кількість переглядів: 315

ПРОГРАМА

«Будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунального та соціального призначення територіальної громади Великомостівської міської ради на 2021 рік»

1. Загальні положення Програми

Програма створена відповідно до п.22 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні». Програмою передбачена реалізація заходів з будівництва, реконструкції, капітального ремонту об’єктів комунального та соціального призначення за рахунок коштів міського бюджету, коштів державного бюджету за наявності відповідних бюджетних призначень, а також інших джерел, не заборонених законодавством. Основними завданнями Програми є будівництво, реконструкція та капітальний ремонт об'єктів територіальної громади міста, що дозволить поступово наблизити розв’язання гострих соціальних та екологічних питань, підвищити рівень життєзабезпечення населення, конкурентоспроможність та інвестиційну привабливість міста. Програму розроблено з урахуванням реального стану у сфері житлово-комунального господарства та соціальній сфері, здійснення екологічних і природоохоронних заходів та впровадження енерго- і ресурсозберігаючих технологій.

У зв’язку з обмеженістю фінансових ресурсів, місцева влада не в змозі у повній мірі забезпечити вирішення основних проблем життєзабезпечення, тому соціальна сфера потребує підтримки з боку держави.

2. Мета Програми

Програма створена з метою будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунальної власності громади Великомостівської міської ради, а саме: будівництво та реконструкція об’єктів соціально-культурного призначення, житлово-комунального господарства, соціальної та виробничої інфраструктури комунальної власності, реалізація інших заходів щодо соціально-економічного розвитку територій шляхом реконструкції об’єктів для створення належних умов праці та виконання інвестиційних проектів при проведенні капітального ремонту.

3. Завдання і заходи Програми, результативні показники

Основними заходами програми є:

- будівництво об'єктів житлово-комунального господарства, соціальних установ та закладів;

-  капітальний ремонт адміністративних будівель та інших закладів комунального призначення.

Перелік завдань та заходів Програми будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунального та соціально-культурного призначення територіальної громади Великомостівської міської ради на 2020 рік наведено у додатку № 1. Програма відкрита для внесення змін.

4. Фінансове забезпечення програми

4.1. Джерелом фінансування Програми виступають кошти державного бюджету, міського бюджету та інші не заборонені законодавством джерела.

4.2.  Головним розпорядником бюджетних коштів є Великомостівська міська рада, бюджетні призначення затверджуються при затверджені міського бюджету на 2021 рік.

5. Очікувані результати

Виконання Програми дасть змогу забезпечити згідно додатку 1:

- завершення будівництва, реконструкції та капітального ремонту важливих для соціально-економічного розвитку міста об'єктів;

- розвиток інженерної і соціальної інфраструктури населених пунктів Великомостівської міської ради;

- ефективне використання наявних коштів та підвищення якості робіт, що виконуються, у тому числі шляхом упровадження нових матеріалів та технологій.

6. Контроль за реалізацією Програми

Виконавчий комітет Великомостівської міської ради є відповідальним виконавцем Програми «Будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунального та соціально-культурного призначення територіальної громади Великомостівської міської ради».

Контроль за виконанням Програми здійснюють: 

Перший заступник міського голови

Постійна комісія Великомостівської міської ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, інфраструктури, енергозбереження, транспорту, благоустрою та цивільного захисту,  прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту.

 

Міський голова                                                   Ярослав РОЙКО


Перелік заходів, та суми коштів на будівництво,

реконструкцію та капітальний ремонт об’єктів комунального та соціального призначення територіальної громади Великомостівської міської ради на 2021 рік

 

№ п/п

Назва заходу

Сума коштів передбачених на 2021 рік

1

Реконструкція нежитлової будівлі по вул. Базарна, 5а у м. Великі Мости з пристосуванням під ЦНАП  і Публічну Бібліотеку

0 грн

2

Капітальний ремонт приміщення Центру безпеки Великомостівської міської ради ( ТГ)

0 грн

3

Реконструкція нежитлового приміщення по вул. Львівська, 44 у м. Великі Мости

0 грн

4

Будівництво цвинтаря в м. Великі Мости Червоноградського району Львівської області

0 грн

 

Всього

0 грн

          

Міський голова                                                               Ярослав РОЙКО


ПАСПОРТ

Програми «Будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунального та соціального призначення територіальної громади Великомостівської міської ради»

 

1

Ініціатор розроблення Програми

 

Великомостівська міська рада

2

Співрозробник Програми

Депутати Великомостівської міської ради

3

Дата, номер і назва розпорядчого документа органу виконавчої влади про розроблення Програми

Рішення Великомостівської міської ради  рішення від 24грудня 2020р. № 35

 

4

Замовник і  виконавець Програми

Великомостівська міська рада

5

Учасники Програми

Великомостівська міська рада

6

Термін реалізації Програми

2021 рік

7

Перелік місцевих бюджетів, які беруть участь у виконанні Програми

Місцевий бюджет

8

Загальний обсяг фінансових ресурсів.

0 грн

 

 

 

 

 

 

 

 

Міський голова                                                        Ярослав РОЙКО



Рішення сесії № 35 від 24.12.2020р. Про затвердження Програми будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунального та соціального призначення територіальної громади Великомостівської міської ради на 2021 рік


Рішення сесії № 172 від 20.05.2021р. Про затвердження «Програми будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонту об’єктів комунального та соціального призначення територіальної громади Великомостівської міської ради на 2021 рік»

Рішення сесії № 374 від 03.09.2021р. Про внесення змін до Програми будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунального та соціального призначення територіальної громади Великомостівської міської ради на 2021 рік

Рішення сесії № 447 від 29.09.2021р. Про внесення змін до Програми будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунального та соціального призначення територіальної громади Великомостівської міської ради на 2021 рік

Рішення сесії № 528 від 30.11.2021р. Про внесення змін в рішення Великомостівської міської ради від 03 вересня 2021р. № 374


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень