Пошук

Подача декларацій відповідності матеріально-технічної бази

Дата: 22.09.2021 13:48
Кількість переглядів: 506

З 1 липня цього року Держпраці спільно з Мінекономіки запровадили можливість подачі декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці в електронному вигляді через Портал електронних сервісів Мінекономіки.

Головне управління Держпраці у Львівській області  закликає суб’єктів господарювання подавати декларації відповідності через Портал електронних сервісів Мінекономіки (my.gov.ua) та замовляти послуги через персональний кабінет за посиланням https://bit.ly/3hmD7EN. Така опція не вимагає використання чи встановлення будь-якого додаткового програмного забезпечення та значно спрощує процес подання відповідних документів.

Також скористатись цією послугою ОНЛАЙН можна натиснувши на банер «Подати декларацію відповідності МТБ в електронному вигляді», що розташований на стартовій сторінці офіційного сайту  Головного управління Держпраці у Львівській області (https://lviv.dsp.gov.ua/) .

З метою отримання консультацій щодо подання та заповнення Декларації в електронному вигляді просимо звертатись до фахівців Головного управління Держпраці у Львівській області за телефоном (032)235-76-73.

Практичний порадник щодо заповнення та подання Декларації ОНЛАЙН у додатку.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень