Пошук

У Великих Мостах відкрили дитячий будинок сімейного типу

Дата: 29.09.2021 11:11
Кількість переглядів: 955

Фото без описуВчора, 28 вересня у нашому місті Великі Мости відбулася незвична подія - відкриття дитячого будинку сімейного типу подружжям Миколою та Надією Шагаровими.

Це будинок, де діти у домашній атмосфері відчувають справжню любов і турботу, адже кожна дитина має право на захист, повноцінний розвиток та виховання у люблячій сім’ї.

 На відкриття завітали заступник голови Львівської ОДА Віталій Загайний, начальник служби у справах дітей Львівської ОДА Володимир Лис, директор Львівського обласного центру соціальних служб Ярослав Гордіян, заступник голови Червоноградської РДА Володимир Катерина, начальник служби у справах дітей Червоноградської РДА Олександр Міщук, міський голова Ярослав Ройко, директорка КУ «Центр надання соціальних послуг Великомостівської міської ради» Ольга Данильчук.

Присутні привітали з цією знаковою подією батьків-вихователів та побажали безмежної любові, тепла та затишку їх великій родині. В дитячому будинку виховуватиметься чотири дитини, які позбавлені батьківського піклування.

До слова, це не перший досвід родини Шагарових у спілкуванні з дітьми сиротами або дітьми, позбавленими батьківської опіки.

Микола Шагаров є керівником Фонду «Дитячі Стежинки», який у 2015 році заснував соціально – реабілітаційний центр опіки дітей «Дитячі Стежинки», головною метою якого є реінтеграція дітей в їх біологічні сім’ї або інтегрування дітей в прийомні сім’ї чи їх усиновлення. Метою фонду є влаштування дитини в люблячу сім’ю.

Соціально – реабілітаційний центр опіки дітей «Дитячі Стежинки» має статус спеціального дитячого закладу (дитячого містечка), що розрахований на постійне проживання до 32 дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки, де у комфортній, теплій, майже домашній атмосфері, діти відчувають справжню любов і турботу та забувають про страх, голод і знущання пережиті ними у цьому сучасному, але жорстокому світі дорослих.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень