Пошук

Відбулася робоча зустріч щодо розвитку соціальних послуг у Великомостівській громаді

Дата: 04.10.2021 09:21
Кількість переглядів: 196

Фото без опису1 жовтня, відбулась робоча зустріч міського голови Ярослава Ройка та директорки КУ «Центр надання соціальних послуг Великомостівської міської ради» Ольги Данильчук з представниками посольства Канада в Україні в складі першого секретаря посольства Канади в Україні Влада Йонеску, координатора проєктів/контрактів посольства Канади в Україні В'ячеслава Зуба та регіональної координаторки проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe) Ольги Бойко.

Основною темою зустрічі став розвиток соціальних послуг у Великомостівській громаді. Присутні обговорили поточний стан справ з надання соціальних послуг в громаді, їх розвиток, а також результати поточної співпраці та напрацювали головні напрямки подальшої роботи.

Акцент зробили на питанні забезпечення права дитини на виховання у сім’ї. Директорка центру зазначила, що у громаді вже функціонує одна прийомна сім’я та два ДБСТ, а також БФ СРЦ «Дитячі стежинки». Отож, серед найважливіших напрямків роботи є інформування щодо важливості виховання дитини в сім’ї, успішні практики реінтеграції дітей у сім’ї та негативи інституційного догляду.

Одночасно сторони обговорили подальшу співпрацю через реалізацію спільних проєктів в питаннях розвитку соціальних послуг для мешканців територіальної громади в тому числі по допомозі у розробці Стратегій соціального добробуту та розвитку.

На згадку про зустріч гості отримали авторські ляльки-мотанки (з духмяними місцевими травами) від Великомостівського ЦДЮТ.

Також нагадаємо, що Львівська обласна державна адміністрація з 2019 року відповідно до «Меморандуму про співпрацю» з Проєктом «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), що впроваджується Alinea International за фінансової підтримки Уряду Канади, реалізує низку просвітницьких та інформаційних програм для структурних підрозділів сфери соціального захисту дітей районних державних адміністрацій та територіальних громад області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень