Пошук

Оголошення про відкриття загального позовного провадження в адміністративній справі №380/18523/21

Дата: 23.11.2021 15:15
Кількість переглядів: 634

Фото без описуВеликомостівська міська рада Львівської області на вимогу ст.264 КАС України повідомляє, що ухвалою Львівського окружного адміністративного суду від 28 жовтня 2021 року відкрито провадження в адміністративній справі №380/18523/21 за позовом Підкови Михайла Івановича до Великомостівської міської ради Сокальського району Львівської області про визнання  рішення протиправним та зобов’язання вчинити дії, згідно якої позивач просить суд:

 

  • визнати протиправним та скасувати Рішення X чергової сесії VIII скликання від 24 червня 2021 року №274 «Про виділення вільних земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної форми власності на території Великомостівської міської ради»;
  • визнати протиправною бездіяльність Великомостівської міської ради у ненадані дозволу Позивачу Підкові Михайлу Івановичу на розроблення (виготовлення) проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею  2 га, за рахунок категорії земель згідно КВЦПЗ –землі сільськогосподарського призначення, яка розташована за адресою: на території Великомостівської міської ради Сокальського району Львівської області з подальшою передачею у  власність;
  • зобов’язати Великомостівську міську раду Сокальського району Львівської області (Код ЄДРПОУ 04056316, Адреса: 80074, м. Великі Мости, вул. Шевченка, 6.) прийняти рішення про надання дозволу Позивачу Підкові Михайлу Івановичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2 га, за рахунок категорії земель КВЦПЗ- землі сільськогосподарського призначення, яка розташована за адресою: на території Великомостівської міської ради Сокальського району Львівської області з подальшою передачею у власність.

Судовий розгляд справи № 380/18523/21 призначено на 7 грудня 2021 року о 10 год. 00 хв. в приміщенні Львівського окружного адміністративного суду за адресою: м. Львів, вул. Чоловського, 2.

 

 

 

 

 

 

                 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень