Пошук

7 грудня в Україні відзначають День місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2021 09:00
Кількість переглядів: 873

Вітаємо жителів Великомостівської територіальної громади, депутатський корпус, членів виконавчого комітету, посадовців ради, громадські об’єднання з Днем місцевого самоврядування.

У демократичному суспільстві саме органи місцевого самоврядування покликані створювати умови для реалізації суспільних інтересів, сприяти розв’язанню життєво важливих проблем не тільки місцевого, а й державного значення, налагоджувати зв’язки між громадянами та їх об’єднаннями, сприяти реальній участі людей в управлінських процесах.

Повсякденними турботами людей сьогодні переймаються не лише депутати, які входять до складу місцевої ради, а й члени виконавчого комітету, службовці органів місцевого самоврядування, і звичайно, активні громадяни, які беруть участь у вирішенні багатьох питань. Це свято стосується кожного мешканця Великомостівської громади, адже разом ми громада, що вирішує питання місцевого значення, які відіграють вирішальну роль у розвитку та розбудові нашого краю, забезпеченні його життєдіяльності.

Усім причетним до цього свята, колегам по роботі хочеться подякувати за не легку, не завжди вдячну і зовні непомітну працю та побажати міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, добра.
Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень