Пошук

Відбулася зустріч місцевих краєзнавців

Дата: 30.12.2021 12:22
Кількість переглядів: 458

Фото без опису29.12.2021р. на базі СТК "ПІД ДУБОМ", що у м. Великі Мости відбулася зустріч місцевих краєзнавців Івана Напори та Олександра Коркішко, які курують роботу та займаються дослідженнями, а також наповненням експонатами краєзнавчого музею, що функціонує на території Спортивно - туристичний комплекс " Під дубом" за участі власника СТК, депутата Великомостівської міської ради Володимира Рубця та заступника міського голови Романа Мармаша з вчителем історії Реклинецького ЗЗСО І-ІІІст., краєзнавцем, автором монографії «Історія села Реклинець від витоків по 1939 рік» Романом Гоманом.

Основною метою зустрічі було знайомство заради організації краєзнавчої роботи на території Великомостівської громади, можливість наповнення краєзнавчого музею новими експонатами. Оскільки пан Роман має багато напрацювань і його книга з історії с. Реклинець майже готова до друку, також було обговорено можливість її видання.

Вирішили зробити такі зустрічі регулярними щоб залучити та зацікавити більшу кількість людей для досліджень історії нашого краю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень