Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення в межах закупівлі UA-2021-12-24-005863-c
Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».
Назва предмета закупівлі: Сир кисломолочний, сир твердий (Код ДК 021-2015 (CPV) 15540000-5 Сирні продукти).
ЄДРПОУ: 44560356.
Вид процедури: відкриті торги.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб закладів освіти Відділу освіти, культури та туризму Великомостівської міської ради Львівської області.
Загальні умови постачання:
1. Постачання товару відбувається відповідно до заявок замовнки партіями, спеціальним транспортом постачальника починаючи з 7:30 години і на протязі дня поставки. Поставка товару здійснюється в день зазначений в замовленні Покупця, про що надається лист-згода.
2. Розрахунок за поставлений товар – у безготівковій формі.
3. Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно-гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.
4. Завантаження та вивантаження товару здійснюється представниками Учасника.
5. Всі поставленні товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР, нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та супроводжуватись відповідними документами, що підтверджують їх якість та придатність до використання.
6. Товар має постачатися з терміном придатності не менше 80% загального терміну зберігання.
7. При поставці товару, учасник повинен дотримуватися температурного режиму.
8. Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час поставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства.
9. Учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати оригінал або копію: декларації виробника або сертифікату якості на товар або протокол дослідження (випробувань) та/або Експертний висновок про відповідність харчового продукту вимогам нормативного документа.
10. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 8 годин.
11. Для підтвердження того, що їжа транспортуватиметься безпечним транспортом та у відповідності до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» №771/97-ВР від 23.12.1997 року Учасники повинні надати у складі тендерної пропозиції скан-копію з оригіналу договору зі спеціалізованим підприємством про надання послуг щодо виявлення бактеріального забруднення фургона-рефрижератора довкілля методом змивів на патогенну та умовно патогенну мікрофлору, а також результат про те, що патогенної та умовно патогенної мікрофлори на стінах і підлозі фургона-рефрижератора не виявлено. Дані документи мають бути оформлені не раніше грудня 2021 року.
Сир кисломолочний, сир твердий (Код ДК 021-2015 (CPV) 15540000-5 Сирні продукти) |
||
Найменування та характеристики товару |
Одиниця виміру |
Загальна кількість |
Сир твердий типу «Голандський» «або еквівалент» (не менше 45% жирності) |
кг |
380 |
Сир кисломолочний (не менше 18% жирності, фасований по 5 кг) |
кг |
2600 |
Сир твердий |
Технічні вимоги |
Зовнішній вигляд: Поверхня чиста, рівна, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покриттям. Запах і смак: вміру виражений сирний, від злегка кислуватого до слабогострого, без сторонніх смаків і запахів. Пакування:
Оцінка якості: Згідно ДСТУ 6003:2008 Колір: Однорідний за всією масою, від світло-жовтого до жовтого Складові:
|
Харчові характеристики та маркування |
Без ГМО; Відповідність вимогам діючого сан. зак. України, ДСТУ, ТУ, нормам харчування. |
|
Сир кисломолочний |
Технічні вимоги |
Білковий кисломолочний продукт, який повинен містити переважно казеїн та сироваткові білки, який виробляють сквашуванням молока заквашувальними препаратами із застосуванням способів кислотної або кислотно-сичужної коагуляції білка. Консистенція та зовнішній вигляд - м’яка, мазка або розсипчаста; дозволено незначна крупинчастість та незначне виділення сироватки. Смак та запах - характерний кисломолочний, без сторонніх присмаків і запахів. Колір - білий або з кремовим відтінком, рівномірний за всією масою. Вміст мікотоксинів, антибіотиків, гормональних препаратів, пестицидів та радіонуклідів у кисломолочному сирі не повинен перевищувати норм, передбачених МБТиСН № 5061, ДСанПін 8.8.1.2.3.4-000. |
Харчові характеристики та маркування |
Без ГМО; Відповідність вимогам діючого сан. зак. України, ДСТУ, ТУ, нормам харчування. |
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення: Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на підставі Довідки Головного управління статистики у Львівській області № 13-06/3005/10-21 від 14.12.2021 р. про середні ціни на продукти харчування на споживчому ринку Львівської області у листопаді 2021 року
Очікувана вартість закупівлі складає: 373 400,00 грн. (Триста сімдесят три тисячі чотириста грн. 00 коп.) з ПДВ.
« повернутися до розділу «Обґрунтування характеристик предмета закупівлі»