Пошук

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення в межах закупівлі UA-2021-12-24-005863-c

Дата: 24.12.2021 15:48
Кількість переглядів: 311

Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».

Назва предмета закупівлі: Сир кисломолочний, сир твердий (Код ДК 021-2015 (CPV) 15540000-5 Сирні продукти).

ЄДРПОУ: 44560356.

Вид процедури: відкриті торги.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб закладів освіти Відділу освіти, культури та туризму Великомостівської  міської  ради Львівської області.

Загальні умови постачання:

1. Постачання товару відбувається відповідно до заявок замовнки партіями, спеціальним транспортом постачальника починаючи з 7:30 години і на протязі дня поставки. Поставка товару  здійснюється в день зазначений в замовленні Покупця, про що надається лист-згода.

2. Розрахунок за поставлений товар – у безготівковій формі.

3. Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно-гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

4. Завантаження та  вивантаження товару здійснюється  представниками Учасника.

5. Всі поставленні товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР,  нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та супроводжуватись відповідними документами, що підтверджують їх якість та придатність до використання.

6. Товар має постачатися з терміном придатності не менше 80% загального терміну зберігання.

7. При поставці товару, учасник повинен дотримуватися температурного режиму.

8. Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час поставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства.

9. Учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати оригінал або копію: декларації виробника або сертифікату якості на товар або протокол дослідження (випробувань) та/або Експертний висновок про відповідність харчового продукту вимогам нормативного документа.

10. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 8 годин.

11. Для підтвердження того, що їжа транспортуватиметься  безпечним транспортом та у відповідності до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» №771/97-ВР від 23.12.1997 року Учасники повинні надати у складі тендерної пропозиції скан-копію з оригіналу договору зі спеціалізованим підприємством про надання послуг щодо виявлення бактеріального забруднення фургона-рефрижератора довкілля методом змивів на патогенну та умовно патогенну мікрофлору, а також результат про те, що патогенної та умовно патогенної мікрофлори на стінах і підлозі фургона-рефрижератора не виявлено. Дані документи мають бути оформлені не раніше грудня 2021 року. 

 

Сир кисломолочний, сир твердий

 (Код ДК 021-2015 (CPV) 15540000-5 Сирні продукти)

Найменування та характеристики товару

Одиниця виміру

Загальна кількість

Сир твердий типу «Голандський» «або еквівалент»

(не менше 45% жирності)

кг

380

Сир кисломолочний

(не менше 18% жирності, фасований по 5 кг)

кг

2600

Сир твердий

Технічні вимоги

Зовнішній вигляд: Поверхня чиста, рівна, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покриттям.

Запах і смак: вміру виражений сирний, від злегка кислуватого до слабогострого, без сторонніх смаків і запахів.

Пакування:   

  • Споживче (полімерна плівка)
  • Парафінове покриття
  • Транспортне /складське: картонні коробки
  • Палети (європалета)

Оцінка якості: Згідно ДСТУ 6003:2008

Колір: Однорідний за всією масою, від світло-жовтого до жовтого

Складові:

  • молоко коров’яче незбиране не нижче першого ґатунку
  • закваски та заквашувальні препарати для сирів

 

Харчові характеристики та маркування

Без ГМО; Відповідність вимогам діючого сан. зак. України, ДСТУ, ТУ, нормам харчування.

Сир кисломолочний

Технічні вимоги

Білковий кисломолочний продукт, який повинен  містити переважно казеїн та сироваткові білки, який виробляють сквашуванням молока заквашувальними препаратами із застосуванням способів кислотної або кислотно-сичужної коагуляції білка. Консистенція та зовнішній вигляд - м’яка, мазка або розсипчаста; дозволено незначна крупинчастість та незначне виділення сироватки. Смак та запах - характерний кисломолочний, без сторонніх присмаків і запахів. Колір - білий або з кремовим відтінком, рівномірний за всією масою. Вміст мікотоксинів, антибіотиків, гормональних препаратів, пестицидів та радіонуклідів у кисломолочному сирі не повинен перевищувати норм, передбачених МБТиСН № 5061, ДСанПін 8.8.1.2.3.4-000.

Харчові характеристики та маркування

Без ГМО; Відповідність вимогам діючого сан. зак. України, ДСТУ, ТУ, нормам харчування.

 

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення: Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на підставі Довідки Головного управління статистики у Львівській області № 13-06/3005/10-21 від 14.12.2021 р. про середні ціни на продукти харчування на споживчому ринку Львівської області у листопаді 2021 року

Очікувана вартість закупівлі складає: 373 400,00  грн. (Триста сімдесят три тисячі чотириста грн. 00 коп.) з ПДВ.


« повернутися до розділу «Обґрунтування характеристик предмета закупівлі»

Код для вставки на сайт

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень