Пошук

Вітаємо з Різдвом!

Дата: 06.01.2022 09:25
Кількість переглядів: 371

Фото без описуЧасто за щоденними клопотами та проблемами ми пропускаємо важливі моменти, не можемо на повну відчути святковий настрій та поринути у дитинство, де запах ялинки та пампухів, де гучно лунає колядка та під ногами скрипить сніг…

Дорога Великомостівська громадо!

Вітаю вас усіх з Різдвом Христовим і цього світлого дня хочу побажати бачити тільки хороше навколо і знаходити все добре в людях, дарувати надію близьким і втілювати свої мрії, щиро вірити і ніколи не забувати про просте людське щастя. Бажаю вам цінувати все, що в нас є і насолоджуватися кожною миттю свого життя.

Нехай різдвяні свята вселяють міцну віру в серці і дарують справжнє свято для душі. Нехай в це світле свято оживе у ваших серцях надія, прокинеться любов і милосердя, добром і благодаттю наповниться кожен дім.

Згадуємо у цей час також про тих, хто не може бути на ці свята зі своєю родиною, хто далеко від дому зі зброєю в руках захищає наш спокій. Це наші захисники, сміливі хлопці та дівчата, наші Герої. Розділяємо з ними радість від народження Божого Сина та шлемо їм найщиріші вітання та побажання, щоб нарешті мир прийшов на нашу Богом благословенну землю і ми забули про всі проблеми та нещастя, забули про хвороби та тривоги. Нехай Ангел-охоронець оберігає вас і ваших близьких від усіх бід, а в душі запанують віра, спокій і благодать.

Зі світлим святом Різдва!

З повагою,

міський голова Ярослав Ройко

<>

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень