Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення в межах закупівлі UA-2022-01-10-004213-c
Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».
Назва предмета закупівлі: М’ясо (Код ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо).
ЄДРПОУ: 44560356.
Вид процедури: відкриті торги.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб закладів освіти Відділу освіти, культури та туризму Великомостівської міської ради Львівської області.
Загальні умови постачання:
1. Постачання товару відбувається відповідно до заявок замовника партіями, спеціальним транспортом постачальника починаючи з 7:30 години і на протязі дня поставки. Поставка товару здійснюється в день зазначений в замовленні Покупця, про що надається лист-згода.
2. Розрахунок за поставлений товар – у безготівковій формі.
3. Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно-гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.
4. Завантаження та вивантаження товару здійснюється представниками Учасника.
5. Всі поставленні товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР, нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та супроводжуватись відповідними документами, що підтверджують їх якість та придатність до використання.
6. Товар має постачатися з терміном придатності не менше 80% загального терміну зберігання.
7. При поставці товару, учасник повинен дотримуватися температурного режиму.
8. Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час поставки, про що учасник має надати підтвердження у складі тендерної пропозиції. Упаковка має бути виготовлена відповідно до вимог санітарного законодавства. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства.
9. Учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати: декларацію виробника на запропонований товар/товари. А також необхідно надати: протоколи випробувань щодо перевірки продукції за фізико-хімічними, токсичними та мікробіологічними показниками (перевірка на відповідність ДСТУ 4426:2005, та ДСТУ 3143:2013) на кожне найменування товару не більше трьох-місячної давності відносно дати подання.
10. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 8 годин.
М’ясо (Код ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо)
Найменування та характеристики товару |
Загальна кількість |
Вимоги до якості |
М’ясо яловичини |
4800 кг |
Якість: ДСТУ 4426:2005, не нижче 1 кат. Оцінка якості: м'ясо охолоджене, без великої кількості жиру, м'ясо упруге, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Вимоги до пакетування: транспортування тільки в спеціальних ящиках. Без ГМО. Відповідність вимогам діючого сан. зак. України, ДСТУ, ГОСТ, нормам харчування; |
філе курки |
2600 кг |
Якість: ДСТУ 3143:2013, не нижче 1 кат. Оцінка якості: м'ясо охолоджене, без великої кількості жиру, м'ясо упруге, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Вимоги до пакетування: транспортування тільки в спеціальних ящиках Без ГМО. Відповідність вимогам діючого сан. зак. України, ДСТУ, ГОСТ, нормам харчування; |
Курячі четвертинки |
3800 кг |
Якість: ДСТУ 3143:2013, не нижче 1 кат. Оцінка якості: м'ясо охолоджене, без великої кількості жиру, м'ясо упруге, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Вимоги до пакетування: транспортування тільки в спеціальних ящиках Без ГМО. Відповідність вимогам діючого сан. зак. України, ДСТУ, ГОСТ, нормам харчування; |
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення: Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на підставі Довідки Головного управління статистики у Львівській області № 13-06/3005/10-21 від 14.12.2021 р. про середні ціни на продукти харчування на споживчому ринку Львівської області у листопаді 2021 року
Очікувана вартість закупівлі складає: 1 482 200,00 грн. (Один мільйон чотириста вісімдесят дві тисячі двісті грн. 00 коп.) з ПДВ
« повернутися до розділу «Обґрунтування характеристик предмета закупівлі»