Пошук

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення в межах закупівлі UA-2022-01-10-004213-c

Дата: 12.01.2022 09:30
Кількість переглядів: 250

Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».

Назва предмета закупівлі: М’ясо (Код ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо).

ЄДРПОУ: 44560356.

Вид процедури: відкриті торги.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб закладів освіти Відділу освіти, культури та туризму Великомостівської  міської  ради Львівської області.

Загальні умови постачання:

1. Постачання товару відбувається відповідно до заявок замовника партіями, спеціальним транспортом постачальника починаючи з 7:30 години і на протязі дня поставки. Поставка товару  здійснюється в день зазначений в замовленні Покупця, про що надається лист-згода.

2. Розрахунок за поставлений товар – у безготівковій формі.

3. Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно-гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

4. Завантаження та  вивантаження товару здійснюється  представниками Учасника.

5. Всі поставленні товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР, нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та супроводжуватись відповідними документами, що підтверджують їх якість та придатність до використання.

6. Товар має постачатися з терміном придатності не менше 80% загального терміну зберігання.

7. При поставці товару, учасник повинен дотримуватися температурного режиму.

8. Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час поставки, про що учасник має надати підтвердження у складі тендерної пропозиції. Упаковка має бути виготовлена відповідно до вимог санітарного законодавства. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства.

9. Учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати: декларацію виробника на запропонований товар/товари. А також необхідно надати: протоколи випробувань щодо перевірки продукції за фізико-хімічними, токсичними та мікробіологічними показниками (перевірка на відповідність ДСТУ 4426:2005, та ДСТУ 3143:2013) на кожне найменування товару не більше трьох-місячної давності відносно дати подання.

10. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 8 годин.

М’ясо (Код ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо)

Найменування та характеристики товару

Загальна кількість

Вимоги до якості

М’ясо яловичини

4800  кг

Якість: ДСТУ 4426:2005, не нижче 1 кат.

Оцінка якості: м'ясо охолоджене, без великої кількості жиру, м'ясо упруге, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки.

Вимоги до пакетування: транспортування тільки в спеціальних ящиках.

Без ГМО. Відповідність вимогам діючого сан. зак. України, ДСТУ, ГОСТ, нормам харчування;

філе курки

2600  кг

Якість: ДСТУ 3143:2013, не нижче 1 кат.

Оцінка якості: м'ясо охолоджене, без великої кількості жиру, м'ясо упруге, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки.

Вимоги до пакетування: транспортування тільки в спеціальних ящиках

Без ГМО. Відповідність вимогам діючого сан. зак. України, ДСТУ, ГОСТ, нормам харчування;

Курячі четвертинки

3800 кг

Якість: ДСТУ 3143:2013, не нижче 1 кат.

Оцінка якості: м'ясо охолоджене, без великої кількості жиру, м'ясо упруге, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки.

Вимоги до пакетування: транспортування тільки в спеціальних ящиках

Без ГМО. Відповідність вимогам діючого сан. зак. України, ДСТУ, ГОСТ, нормам харчування;

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення: Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на підставі Довідки Головного управління статистики у Львівській області № 13-06/3005/10-21 від 14.12.2021 р. про середні ціни на продукти харчування на споживчому ринку Львівської області у листопаді 2021 року

Очікувана вартість закупівлі складає: 1 482 200,00  грн. (Один мільйон чотириста вісімдесят дві тисячі двісті грн. 00 коп.) з ПДВ

 

 

 

 


« повернутися до розділу «Обґрунтування характеристик предмета закупівлі»

Код для вставки на сайт

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень