Пошук

Оголошується конкурс на заміщення вакантних посад

Дата: 27.01.2022 12:36
Кількість переглядів: 687

Фото без описуВеликомостівська міська рада Львівської області оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

  • державного реєстратора відділу надання адміністративних послуг та соціального захисту;

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів:

 Освіта вища за освітньо -  кваліфікаційним рівнем бакалавра, магістра за  спеціальністю правознавство, які здійснюють реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, мають стаж роботи у сфері права, не менше  трьох років або на посаді державного реєстратора чи виконання функцій державного реєстратора не менше одного року у відповідній сфері державної реєстрації, вільно володіють державною мовою, основними навиками роботи з комп’ютером та основними програмними засобами.

  • провідного спеціаліста відділу земельних ресурсів;

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів:

Освіта вища відповідного професійного спрямування за освітньо - кваліфікаційним рівнем бакалавра, магістра, знання чинного законодавства, нормативно – правових документів з урахуванням специфіки функціональних повноважень вакантної посади, стаж роботи не менше 2-х років у сфері земельних відносин, вільне володіння державною мовою, основними навиками роботи з комп’ютером та основними програмними засобами.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії міської ради, такі документи: заяву, особову картку (форма П-2 ДС), дві фотокартки, розміром 4х6см., копію паспорта, копію ідентифікаційного коду, копії документів про освіту, копію військового квитка (для військовозобов’язаних), автобіографію, декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій місцевого самоврядування у порядку, передбаченому Законом України «Про запобігання корупції», заяву в якій повідомляється, що не застосовуються заборони визначені статтями 4,6 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня публікації даного оголошення за адресою: м. Великі Мости вул. Шевченка, 6.

Довідки за тел. 6 – 44 – 91

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень