Пошук

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення в межах закупівлі UA-2022-01-28-005140-b

Дата: 28.01.2022 09:22
Кількість переглядів: 235

Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».

Назва предмета закупівлі: М’ясо (Код ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо).

ЄДРПОУ: 44560356.

Вид процедури: переговорна процедура.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: 

Замовником було двічі оголошено процедури відкритих торгів на закупівлю товару - М’ясо (Код ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо).

Обидві процедури були відмінені у зв’язку із  відсутністю достатньої кількості учасників, про що в системі сформовані відповідні звіти.

Ідентифікатор першої закупівлі:  UA-2021-12-24-005513-c.

Ідентифікатор другої закупівлі: UA-2022-01-10-004213-c.

Обидві процедури були проведені у відповідності до ЗУ «Про публічні закупівлі» у редакції після 19.04.2020 року.

Вимоги до предмету закупівлі та до Учасника не  відрізняються від тих, що були визначенні в тендерній документації при проведенні відмінених торгів.

Пункт 1 частини 2 статті 40 ЗУ «Про публічні закупівлі» надає повноваження  Замовнику застосувати переговорну процедуру,  якщо замовником було двічі відмінено тендер через відсутність достатньої кількості учасників, при цьому предмет закупівлі, його технічні та якісні характеристики, а також вимоги до учасника не повинні відрізнятися від вимог, що були визначені замовником у тендерній документації.

Оскільки потреба в закупівлі не відпала, то для ефективного забезпечення потреб замовника доцільно закуповувати  товар за переговорною процедурою, дотримуючись вимог, встановлених пунктом 1 частини 2 статті 40 ЗУ «Про публічні закупівлі».

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб закладів освіти Відділу освіти, культури та туризму Великомостівської  міської  ради Львівської області.

Загальні умови постачання:

1. Постачання товару відбувається відповідно до заявок замовника партіями, спеціальним транспортом постачальника починаючи з 7:30 години і на протязі дня поставки. Поставка товару  здійснюється в день зазначений в замовленні Покупця, про що надається лист-згода.

2. Розрахунок за поставлений товар – у безготівковій формі.

3. Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно-гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

4. Завантаження та  вивантаження товару здійснюється  представниками Учасника.

5. Всі поставленні товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР, нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та супроводжуватись відповідними документами, що підтверджують їх якість та придатність до використання.

6. Товар має постачатися з терміном придатності не менше 80% загального терміну зберігання.

7. При поставці товару, учасник повинен дотримуватися температурного режиму.

8. Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час поставки, про що учасник має надати підтвердження у складі тендерної пропозиції. Упаковка має бути виготовлена відповідно до вимог санітарного законодавства. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства.

9. Учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати: декларацію виробника на запропонований товар/товари. А також необхідно надати: протоколи випробувань щодо перевірки продукції за фізико-хімічними, токсичними та мікробіологічними показниками (перевірка на відповідність ДСТУ 4426:2005, та ДСТУ 3143:2013) на кожне найменування товару не більше трьох-місячної давності відносно дати подання.

10. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 8 годин.

 

М’ясо (Код ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо)

Найменування та характеристики товару

Загальна кількість

Вимоги до якості

М’ясо яловичини

4800  кг

Якість: ДСТУ 4426:2005, не нижче 1 кат.

Оцінка якості: м'ясо охолоджене, без великої кількості жиру, м'ясо упруге, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки.

Вимоги до пакетування: транспортування тільки в спеціальних ящиках.

Без ГМО. Відповідність вимогам діючого сан. зак. України, ДСТУ, ГОСТ, нормам харчування;

філе курки

2600  кг

Якість: ДСТУ 3143:2013, не нижче 1 кат.

Оцінка якості: м'ясо охолоджене, без великої кількості жиру, м'ясо упруге, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки.

Вимоги до пакетування: транспортування тільки в спеціальних ящиках

Без ГМО. Відповідність вимогам діючого сан. зак. України, ДСТУ, ГОСТ, нормам харчування;

Курячі четвертинки

3800 кг

Якість: ДСТУ 3143:2013, не нижче 1 кат.

Оцінка якості: м'ясо охолоджене, без великої кількості жиру, м'ясо упруге, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки.

Вимоги до пакетування: транспортування тільки в спеціальних ящиках

Без ГМО. Відповідність вимогам діючого сан. зак. України, ДСТУ, ГОСТ, нормам харчування;

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення: Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на підставі Довідки Головного управління статистики у Львівській області № 13-06/3005/10-21 від 14.12.2021 р. про середні ціни на продукти харчування на споживчому ринку Львівської області у листопаді 2021 року

Очікувана вартість закупівлі складає: 1 482 200,00  грн. (Один мільйон чотириста вісімдесят дві тисячі двісті грн. 00 коп.) з ПДВ

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень