Пошук

Звіт про роботу заступника міського голови Романа Мармаша

Дата: 03.02.2022 11:24
Кількість переглядів: 487

Фото без описуЗВІТ

Заступника міського голови

Романа Мармаша про роботу за 2021 рік

      У відповідності до пункту 4 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» рішенням  ІХ позачергової сесії VІІІ скликання від  27 травня 2021 року мене було затверджено  заступником міського голови Великомостівської міської ради.  Свої повноваження здійснюю відповідно до статті 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні та посадової інструкції.

     За 2021 рік було проведено 14 засідань виконавчого комітету,  на яких прийнято 191 рішення, мною, як заступником міського голови, у відповідності до моїх посадових обов’язків було організовано та підготовлено 10 засідань виконавчого комітету на яких було прийнято 152 рішень, також мною оформлено та складено 14 протоколів.

      Рішення виконавчого комітету міської ради були прийняті на засіданнях відкритим голосуванням більшістю від загального складу виконкому. Після прийняття рішень на засіданнях виконавчого комітету, вони доводяться до виконавців та розміщуються на сайті Великомостівської міської ради.

        На засіданнях виконкому прийнято рішення про громадську комісію з житлових питань та  відповідно до рішення виконкому № 106 від  26.07.2021року мене затверджено головою даної комісії. Протягом ІІ половини 2021 року питання взяття на квартирну чергу для отримання житла не розглядались, оскільки заяви від громадян не поступали. Мною щоквартально готується звіт та оперативна інформація щодо кількості осіб, які перебувають на квартирній черзі у Великомостівській міській раді. Також мною готуються та видаються довідки про перебування (не перебування особи) на квартирній черзі.

    Відповідно до розпорядження міського голови від 15.07.2021  року № 224  затверджений  заступником  голови комісії для формування пропозицій потреби в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно - ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних та забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. В 2021 році таких осіб було визнано 3.

  Відповідно до розпорядження міського голови від 06.07.2021 року № 303 затверджений головою робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати, сплати акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів, земельного податку, дотримання правил благоустрою. Протягом 2021 року проведено 4 засідання робочої групи, відвідано 16 СПД, 6 осіб  офіційно працевлаштувались.

   З моєї ініціативи та мною організовано розробку та прийняття програми соціально – економічного розвитку на 2021 -  2022 роки, також координую моніторинг виконання Стратегії розвитку Великомостівської ТГ  на 2020 - 2027 роки. Відповідно до розпорядження міського голови утворено комітет з управлінням впровадженням Стратегії розвитку Великомостівської ТГ до 2027 року, як заступник голови даного комітету організовую його роботу, зокрема проведено засідання комітету, на якому проведено аналіз стану виконання заходів Стратегії, підготовлено звіт про виконання та напрацьовано пропозиції. Даний звіт було подано на розгляд виконкому та сесії міської ради.

   З моєї ініціативи та за мого сприяння організовано збір молочної продукції в с. Купичволя що дало змогу забезпечити сталим доходом жителів села створити робоче місце, планується організація молочного кластеру та кооперативу з подальшим розгортання міні молоко переробного підприємства, також планується запровадження проєкту із збирання та вирощування лікарських трав.

     Налагоджено співпрацю та підписано меморандум про співпрацю та партнерство між громадською організацію «Агенція інвестиційного розвитку громад і територій» та Великомостівською міською радою. Зокрема, розпочато впровадження інвестиційного проєкту «Молочний кластер у вашій громаді» також планується запровадження проєкту із збирання та вирощування лікарських трав, що дасть можливість створити робочі місця в сільських населених пунктах громади та збільшити доходи місцевого бюджету.

      Спільно з спеціалістами міської ради та завдяки підтримці відділу інвестиційної політикм Львівської ОДА розроблено Інвестиційний паспорт Великомостівської громади, який розміщений на офіційному сайті Великомостівської міської ради.     

   Готую відповіді на запити, що надійшли по зверненнях громадян, запити, що надійшли електронною поштою. Опрацьовано та надано відповідь на 162 звернення за звітний період.

   Готую розпорядження міського  голови з  питань, які входять до компетенції об’єднаної територіальної громади та їх органів,  всього зареєстрованих розпоряджень міського голови з основної діяльності – 466.

 

Заступник міського голови                                      Роман МАРМАШ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень