Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту детального плану території з метою впорядкування забудови та розташування об'єкта торгівлі в с. Заріка, по вул. П. Ратинського, 56, Червоноградського району Львівської області та звіту про стратегічну екологічну

Дата: 21.04.2022 13:49
Кількість переглядів: 328

Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

Детальний план території з метою впорядкування забудови та розташування об'єкта торгівлі в с. Заріка, по вул. П. Ратинського, 56, Червоноградського району Львівської області.

У документі державного планування (далі – ДДП) міститься інформація згідно вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку розроблення містобудівної документації затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства  № 290 від 16.11.2011.

У звіті про стратегічну екологічну оцінку міститься інформація згідно ст.11 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку».

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Великомостівська міська рада Червоноградського району Львівської області

Передбачувана процедура громадського обговорення:

а) згідно зі ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»  громадське обговорення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку розпочато з 21.04.22 р., та триватиме до 23.05.2022 включно.

б) громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проекту ДДП та звіту про  стратегічну екологічну оцінку;

в) ознайомитись із проектом ДДП та звітом про стратегічну екологічну оцінку можливо у Великомостівській міській раді Червоноградського району Львівської області за адресою: 80074, Львівська обл., Червоноградський р-н, м. Великі Мости, вул. Шевченка, буд. 6, email: info@vmgromada.gov.ua та на офіційному веб-сайті https://vmgromada.gov.ua.

д) подати пропозиції та зауваження до проекту ДДП та звіту про стратегічну екологічну оцінку можна до Великомостівської міської ради Червоноградського району Львівської області за адресою: 80074, Львівська обл., Червоноградський р-н, м. Великі Мости, вул. Шевченка, буд. 6, email: info@vmgromada.gov.ua, у строк до 23.05.22 року включно. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

е) наявна екологічна інформація, у тому числі пов’язана зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування знаходиться за адресою: 80074, Львівська обл., Червоноградський р-н, м. Великі Мости, вул. Шевченка, буд. 6.

Проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування не передбачено.


Звіт про СЕО

ДПТ графічна частина

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень