Пошук

У базі вакансій – 2650 пропозицій роботи

Дата: 20.05.2022 12:07
Кількість переглядів: 819

Станом на 16 травня 2022 року у базі вакансій Львівського обласного центру зайнятості налічувалося 2653 вакансії.

Найбільший попит в області на швачок – 268 вільних місць праці. Друге місце за кількістю вакансій посідають слюсарі різного профілю, зокрема сантехніки, ремонтники, слюсарі з механоскладальних робіт, слюсарі з ремонту колісних транспортних засобів, контрольно-вимірювальних приладів та автоматики, аварійно-відновлювальних робіт, слюсарі-електрики з ремонту електроустаткування). Для них зафіксована 261 пропозиція працевлаштування. Третю і четверту сходинку – по 153 вакансій –  поділили електромонтери (з експлуатації електролічильників, з експлуатації розподільчих мереж, з ремонту повітряних ліній електропередач, з ремонту та обслуговування електроустаткування, оперативно-виїзної бригади та ін.) та оператори автоматичних та напівавтоматичних ліній верстатів та установок. Замикають топ-5 дефіцитних працівників представники сфери торгівлі: продавці промислових або продовольчих товарів і касири торговельного залу. Для них в області налічується майже 130 варіантів працевлаштування.

Окрім того, фірми та компанії пропонують роботу сотні водіям автотранспортних засобів, 90 поліцейським, 70 двірникам, майже 50 охоронникам, 30 радіомеханікам з ремонту радіоелектронного устаткування. Заклади охорони здоров’я задекларували майже 60 вакансій для лікарів різної спеціалізації, і ще 20 для молодших медичних сестер. У сфері громадського харчування бракує 47 кухарів, 20 офіціантів, 17 кондитерів і 16 пекарів.

Загалом у базі вакансій містяться пропозиції працевлаштування для претендентів за 408 назвами професій та спеціальностей. 

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи

Львівського обласного центру зайнятості

Тел. 233-71-85


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень