Пошук

Відбудуться громадські слухання

Дата: 31.05.2022 08:52
Кількість переглядів: 267

Відбудуться громадські слухання Детального плану території з метою впорядкування забудови та розташування об'єкта торгівлі в с. Заріка по вул. П. Ратинського, 56, Червоноградського району Львівської області та звіту стратегічно екологічної оцінки.

Громадські слухання відбудуться 15.06.2022р. о 11.00 год. в приміщенні адмінбудинку по вул. Незалежності, 12  в с. Двірці Львівської області.


Відбудуться громадські слухання Детального плану території розташування групи будинків житлової забудови садибного типу по вул. Стуса в м. Великі Мости та звіту стратегічно екологічної оцінки.

Громадські слухання відбудуться 21.06.2022р. о 13.00 год в приміщенні Великомостівської дитячої школи мистецтва по вул. Львівська, 42 в м. Великі Мости Львівської області.


Відбудуться громадські слухання Детального плану території по зміні цільового використання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства під будівництво та обслуговування житлового будинку та господарських будівель по вул. Б. Хмельницького в районі будинковолодіння №19 в м. Великі Мости та звіту стратегічно екологічної оцінки.

Громадські слухання відбудуться 21.06.2022р. о 13.30 год в приміщенні Великомостівської дитячої школи мистецтва по вул. Львівська, 42 в м. Великі Мости Львівської області.


Відбудуться громадські слухання Детального плану території з метою впорядкування території та розташування індивідуальної житлової забудови з метою визначення параметрів земельної ділянки для обслуговування багатоквартирного житлового будинку №70 по вул. Львівська в м. Великі Мости Львівської області та звіту стратегічно екологічної оцінки.

Громадські слухання відбудуться 21.06.2022р. о 14.00 год в приміщенні Великомостівської дитячої школи мистецтва по вул. Львівська, 42 в м. Великі Мости Львівської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень