Пошук

Санаторій «Прикордонник-Немирів»

Дата: 28.06.2022 09:44
Кількість переглядів: 2886

Фото без описуНа території Яворівського району Львівської області розташований унікальний, найстаріший в Україні лікувальний заклад, санаторій «Прикордонник-Немирів» (військова частина 1487) Державної прикордонної служби України, який вкотре переживає своє чергове відродження та яке як ніколи на сьогодні актуальне.

Лікування з використанням природних лікувальних факторів здобуло неабияку популярність у світі через відсутність побічних впливів на організм при проведенні процедур. Лікування і реабілітація військовослужбовців, пересічних громадян України сьогодні вкрай необхідна, адже лікування хвороб опорно-рухового апарату, серцево-судинних захворювань, шкіри, різних після опікових станів та інших захворювань з використанням мінеральної сірководневої води зараз неабияк потрібно багатьом мешканцям області в тому числі.

Майже кожного дня з цілої України звертаються до санаторію громадяни різних вікових груп, у яких є проблеми із здоров’ям і які бажають лікуватися, але нажаль через великий брак коштів у прикордонного відомства відкриття санаторію постійно відтерміновується. На сьогодні санаторієм отримано спеціальний дозвіл на користування надрами, ліцензію на здійснення медичної практики, відремонтовано ванне відділення водолікарні, замінені всі інженерні мережі, облаштовано процедурні кабінети, на завершальній стадії роботи із введення в експлуатацію дворівневих очисних споруд. І вже у цьому році є можливість прийняти на оздоровлення перших 50 хворих, але брак коштів на завершення робіт з відновлення спального та лікувального корпусів, їдальні не дає можливості втілити це прагнення у життя.

З метою прийому першої черги відпочиваючих, проведення повноцінного санаторно-курортного лікування та реабілітації хворих, створення повноцінного циклу діагностики і лікування, забезпечення комфортного відпочинку відпочиваючим у зв’язку з недостатнім фінансуванням з державного бюджету пропонуємо в межах власних можливостей райдержадміністраціям, міським, селищним та сільським територіальним громадам області долучитись до фінансування робіт з відновлення спального та лікувального корпусів, їдальні санаторію.

Поштова адреса: 81014, Львівська область, Яворівський район, смт. Немирів, вул. Курортна, 21, санаторій «Прикордонник-Немирів» (військова частина 1487). Розрахунковий рахунок: UA768201720313261001600008713 В ДКСУ м. Київ, МФО820172, ЄДРПОУ 14321630.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень