Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Дата: 21.07.2022 14:29
Кількість переглядів: 256

Фото без описуВідповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, оприлюднюється проект рішення Великомостівської міської ради Львівської області «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної  власності Великомостівської  міської ради Львівської області», розроблений відділом бухгалтерського обліку та звітності Великомостівської міської ради Львівської області.

       Проект розроблений з метою забезпечення виконання приписів Закону України від 03 жовтня 2019 року № 157-ІХ “Про оренду державного та комунального майна”, створення єдиних правил для учасників орендних відносин (орендаря та орендодавця) та чітких механізмів розрахунку орендної плати (річної, місячної, добової, погодинної), а також механізму нарахування індексу інфляції.

       Підставою для розробки проекту є: Закон України від 03 жовтня 2019 року № 157-ІХ «Про оренду державного та комунального майна» (надалі – Закон), постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання оренди державного та комунального майна» від 03 червня 2020 року № 483, постанови Кабінету Міністрів України від 12.08.2020 №820 «Про затвердження примірних договорів оренди державного майна», ст. 25, ст. 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні». Відповідно до вимог частиною 2 статті 17 Закону визначено, що у разі передачі майна в оренду без проведення аукціону орендна плата визначається відповідно до Методики розрахунку орендної плати, яка затверджується представницьким органом місцевого самоврядування щодо комунального майна. 

     З текстом проект рішення Великомостівської міської ради Львівської області  «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Великомостівської міської ради Львівської області та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися за адресою: 80074, Червоноградський район, м. Великі Мости, вул. Шевченка,6. тел./факс: (257) 6-44-91.

    Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом місяця з дня оприлюднення проєкту регуляторного Акта на офіційному веб-сайті Великомостівської міської ради Львівської області на адресу розробника – відділу бухгалтерського обліку та звітності Великомостівської міської ради Львівської області.

     Проект рішення Великомостівської міської ради Львівської області «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Великомостівської міської ради Львівської області», а також відповідний аналіз регуляторного впливу даного проекту рішення буде оприлюднено 26.07.2022р. року в мережі інтернет на сайті Великомостівської міської ради в розділі для бізнесу – ставки податків та зборів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень