Пошук

Податківці Cокальської ДПІ ГУ ДПС у Львівській області провели черговий практикум для платників щодо подання податкової звітності в електронному вигляді

Дата: 19.07.2022 10:00
Кількість переглядів: 294

Фото без описуУ приміщенні Сокальської ДПІ головним державним інспектором Марією Кохан проведено черговий практикум для платників податків щодо подання податкової звітності в електронному вигляді з використанням електронних цифрових підписів.

Акцентовано увагу на можливості дистанційного спілкування з податковою службою.

Електронний кабінет платника податків – сервіс, за допомогою якого можна надсилати до органів ДПС електронні документи, податкову звітність, отримати довідки про відсутність заборгованості, необхідну інформацію із загальнодоступних реєстрів та надсилати запитати чи заяви для отримання необхідних даних.

Електронний кабінет складається з відкритої (загальнодоступної інформації) та приватної частини (особистого кабінету). Вхід до приватної частини «Електронного кабінету» здійснюється за допомогою електронного цифрового підпису за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua.

Сокальські  податківці постійно допомагають платникам податків у набутті практичних навиків з подання звітності в електронному вигляді за допомогою режиму «Введення звітності» приватної частини Електронного кабінету.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень