Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення в межах закупівлі UA-2022-07-29-007405-a
Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».
Назва предмета закупівлі: Код ДК 021:2015 - 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (Цибуля, Морква, Буряк, Капуста, Лимон, Яблука)
ЄДРПОУ: 44560356.
Вид процедури: відкриті торги.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб закладів освіти Відділу освіти, культури та туризму Великомостівської міської ради Львівської області.
Найменування |
Кількість |
Характеристика |
Цибуля |
930 кг |
Відбірні цибулини, визрілі, цілі, свіжі, сухі, за формою і забарвленням властиві ботанічному сорту, з добре висушеними верхніми лусочками і висушеною шийкою від 2 до 5 см включно, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками і хворобами; без механічних пошкоджень. |
Морква |
1100 кг |
Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, не зів'ялі, не тріснуті, не пошкоджені шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, типових для даного сорту форми і забарвлення, з довжиною бадилля не більше 2 см або без бадилля, але без ознак загнивання у ділянці. Запах і смак - властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Овочі повинні бути цілими, чистими, здоровими, сухими, непророслими, незів’ялими. |
Буряк
|
2800 кг |
Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Смак і запах - властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. |
Капуста
|
2600 кг |
Вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, має типові для сорту форму, смак та колір без стороннього запаху і присмаку. Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, не тріснуті, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками, без зайвої зовнішньої вологи. Головка щільна. Головки повинні бути зачищені до щільно прилеглих зелених або білих листків. Маса зачищеної головки не менше 2 кг. Не допускається: - відхилення від встановлених розмірів за массою; - наявність головок загнилих, порослих, тріснутих, підморожених, запарених . |
Лимон |
140 кг |
Стиглість: Стиглі. Зовнішній вигляд: Лимони мають бути свіжими, зрілими, здоровими, чистими, відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України. Запах і смак: Запах і смак – властиві лимону, без стороннього запаху та смаку. |
Яблука |
2400 кг |
Зовнішній вигляд: Не в’ялі, без пошкоджень шкідниками, хворобами і т.д., без фізичних пошкоджень, плоди однакові за формою та забарвленням. Стиглість: Стиглі. Смак: Без стороннього присмаку, солодкі, кило-солодкі. Запах: Яблучний, притаманний ботанічному сорту, без стороннього запаху. |
Загальні вимоги
Умови поставки: партіями, за заявками Замовника, протягом 2022 року або до повного виконання сторонами договірних зобов’язань. Доставка товару виконується силами і за рахунок Учасника. Поставка продукції виконується протягом 3 (трьох) календарних днів з моменту одержання Учасником письмової/усної заявки Замовника будь-яким способом (по телефону, листом, по факсу, або по електронній пошті тощо), якщо інший строк поставки не буде узгоджений сторонами додатково.
Товар повинен бути свіжим та якісним, не повинен містити небезпечні для організму речовини, до складу яких входять штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо.
Товар повинен бути фасований у тару із матеріалів, дозволених до застосовування центральним органом виконавчої влади з питань охорони здоров'я для контакту з харчовими продуктами.
Замовник має право при поставці кожної окремої партії товару вимагати проведення незалежної експертизи та лабораторних досліджень щодо якісних показників товару та їх відповідності вимогам замовника за рахунок Учасника. В такому випадку Учасник зобов’язаний вжити заходів щодо забезпечення відбору та доставки проб товару до лабораторії та здійснити оплату відповідних лабораторних досліджень на умовах та у строки, визначені замовником. Замовник залишає за собою право вибору лабораторії, що здійснюватиме дослідження товару щодо якісних показників. Учасник повинен скласти та надати відповідний гарантійний лист в складі пропозиції.
Транспортний засіб для перевезення товару повинен бути чистим та проходити санітарну обробку з використанням засобів чищення та/або дезінфекції. Водії та особи супроводжуючі товар повинні мати санітарну книжку з результатами медичного огляду та санітарний одяг.
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення: Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на підставі Довідки Головного управління статистики у Львівській області № 13-06/841/10-22 від 14.07.2022 р. про середні ціни на продукти харчування на споживчому ринку Львівської області у червні 2022 року
Очікувана вартість закупівлі складає: 258 180,00 грн. (Двісті п'ятдесят вісім тисяч сто вісімдесят грн. 00 коп.) з ПДВ
« повернутися до розділу «Обґрунтування характеристик предмета закупівлі»