Пошук

З Днем Незалежності Польщі!

Дата: 11.11.2022 10:29
Кількість переглядів: 149

Вельмишановна польська спільното!

Маю за честь сердечно вітати вас з 104 річницею Незалежності Республіки Польща!

Аналізуючи тисячолітні українсько-польські відносини, важко не помітити, що червоною ниткою через них проходить саме об’єднуючий мотив. І Україна, і Польща – це не лише сусідні країни, а два народи, яким сама історія вже декілька разів давала зрозуміти спільність їхньої долі.

Сьогодні ж, в період серйозних викликів та випробувань для України, в час страшної жорстокої війни, поляки проявили себе, як справжні друзі, які щодня допомагають українцям, відкрили свої серця та домівки для всіх тих, хто був змушений втікати від жахів війни.

Маємо за приклад, як завдяки незламності духу, патріотичній єдності, згуртованості та наполегливій праці, польський народ не лише відродив свою країну, а й пройшовши складний шлях трансформації, зумів створити сучасну демократичну європейську державу.

Сьогодні ми високо цінуємо солідарність та допомогу, яку Польща надає Україні у відстоюванні суверенітету і територіальної цілісності, та сподіваємось, що на шляху в ІІІ тисячоліття, як і тисячу років тому, ставши на одну дорогу, взявши на озброєння лише те, що нас єднає, будемо разом продовжувати шлях у напрямку реалізації євроінтеграційного курсу.

Тож з нагоди Дня Незалежності бажаю Вам миру, щастя у власному домі, непохитності духу та великих звершень!

З глибокою повагою,

Голова Великомостівської міської ради Ярослав Ройко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень