Пошук

Відбувся тренінг для молоді Двірцівського ЗЗСО

Дата: 08.11.2022 16:22
Кількість переглядів: 118

Сьогодні на базі Двірцівського ЗЗСО І-ІІІст. відбувся перший, з трьох запланованих у нашій громаді, тренінг для молоді на тему «Психологічне здоров’я підлітка в час війни».

Наші друзі з «Карітас Краматорськ» стали партнерами проєкту, який реалізується у нашій громаді за кошти «Київського Діалогу».

Тренер - психолог Вікторія Коваль-Іщук розпочала зустріч із молоддю цікавим знайомством, кожен із учасників не лише називав своє ім’я, а розповів історію чому саме так його/її так назвали та що означає це ім’я, а також оприділили розуміння радості та з чим воно асоціюється у кожного із присутніх молодих людей.

В ході тренінгу молоді розповіли про емоційні та фізичні стани, які можуть відчуватися в умовах постійного стресу, в умовах війни і про те, що такі відчуття є природніми та нормальними. Згодом тренер поділилася з молоддю техніками подолання стресових відчуттів та на практиці спробували ці техніки, зокрема «Дихання по квадрату».

За результатами тренінгу присутні порівняли свій емоційний стан та свої знання «до» та «після». Як виявилося, у багатьох учасників покращився настрій, відчулося розслаблення, з’явився спокій та впевненість, а також нові знання та емоції.

Дякуємо нашим партнерам Caritas Краматорськ за чудову співпрацю та чекаємо зустрічі на другому тренінгу, який відбудеться 15 листопада у приміщенні Великомостівського ОЗЗСО І-ІІІст.

Нагадаємо, що молодь нашої громади реалізовуватиме два переможні проєкти, на реалізацію кожного з яких отримала кошти в сумі близько 20 тис. грн. від «Київського Діалогу», а саме:

 Серія тренінгів «Психологічне здоров’я підлітка в час війни»

Теренова гра «Листопадовий чин»

Матеріал підготовлено у рамках проєкту Київський Діалог: створення в українських регіонах соціального капіталу для громадських ініціатив, орієнтовних на реформи, за фінансової підтримки Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень