Пошук

Відбувся тренінг для молоді Реклинецького ЗЗСО

Дата: 23.11.2022 16:15
Кількість переглядів: 127

Сьогодні відбувся третій, заключний тренінг на тему «Психологічне здоров’я підлітка в час війни» у Реклинецький ЗЗСО І-ІІІ ст.

Вже традиційно зустріч з молоддю розпочиналася цікавим знайомством, усі учасники називали своє ім’я та розповідали історію про те, чому так їх назвали та що означає це ім’я. Кожен для себе визначив розуміння радості та намалював те, з чим воно асоціюється у кожного із присутніх молодих людей.

В ході тренінгу молоді роз’яснили про поняття психологічного здоров’я, про емоційні та фізичні стани, які можуть відчуватися в умовах постійного стресу і про те, що такі відчуття є природніми та нормальними.

Тренерка Вікуся Коваль-Іщук поділилася з молоддю методами подолання стресових відчуттів, молоді люди на практиці спробували ці техніки. Тим більше, що тренінг теж відбувся теж в певних екстримальних умовах, спочатку згасло світло, а на закінчення зустрічі спрацювала ще й сирена, яка сповістила про повітряну тривогу і тому зустріч перервалася.

 Але сподіваємося, що це не зіпсувало враження молоді та нові знання, які вони отримали, зможуть застосувати в реальному житті.

Дякуємо нашим партнерам Caritas Краматорськ за чудову співпрацю, а «Київському Діалогу» за надані для тренінгів матеріали та засоби.

Довідково:

Молодь Великомостівської громади реалізувала два переможні проєкти, на проведення кожного з яких отримала кошти в сумі близько 20 тис. грн. від «Київського Діалогу», а саме:

Серія тренінгів «Психологічне здоров’я підлітка в час війни», керівник проєкту Ірина Петрук

Теренова гра «Листопадовий чин», керівник проєкту Ольга Швець.

Матеріал підготовлено у рамках проєкту Київський Діалог: створення в українських регіонах соціального капіталу для громадських ініціатив, орієнтовних на реформи, за фінансової підтримки Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень