Пошук

Програма будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонту об’єктів комунального і соціального призначення територіальної громади Великомостівської міської ради на 2023 рік

Дата: 12.12.2022 14:36
Кількість переглядів: 143

Фото без опису1. Загальні положення Програми

Програма створена відповідно до п.22 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні». Програмою передбачена реалізація заходів з будівництва, реконструкції, капітального ремонту об’єктів комунального та соціального призначення за рахунок коштів міського бюджету, коштів державного бюджету за наявності відповідних бюджетних призначень, а також інших джерел, не заборонених законодавством. Основними завданнями Програми є будівництво, реконструкція, капітальний та поточний ремонт об'єктів територіальної громади міста, що дозволить поступово наблизити розв’язання гострих соціальних та екологічних питань, підвищити рівень життєзабезпечення населення, конкурентоспроможність та інвестиційну привабливість міста. Програму розроблено з урахуванням реального стану у сфері житлово-комунального господарства та соціальній сфері, здійснення екологічних і природоохоронних заходів та впровадження енерго- і ресурсозберігаючих технологій.

У зв’язку з обмеженістю фінансових ресурсів, місцева влада не в змозі у повній мірі забезпечити вирішення основних проблем життєзабезпечення, тому соціальна сфера потребує підтримки з боку держави.

2. Мета Програми

Програма створена з метою будівництва, реконструкції, капітального, поточного ремонту об’єктів комунальної власності громади Великомостівської міської ради, а саме: будівництво та реконструкція об’єктів соціально-культурного призначення, житлово-комунального господарства, соціальної та виробничої інфраструктури комунальної власності, реалізація інших заходів щодо соціально-економічного розвитку територій шляхом реконструкції об’єктів для створення належних умов праці та виконання інвестиційних проектів при проведенні капітального ремонту.

3. Завдання і заходи Програми, результативні показники

Основними заходами програми є:

- будівництво  об'єктів житлово-комунального господарства, соціальних установ та закладів;

-  капітальний ремонт адміністративних будівель та інших закладів комунального призначення.

Перелік завдань та заходів Програми будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунального та соціально-культурного призначення територіальної громади Великомостівської міської ради на 2023 рік наведено у додатку . Програма відкрита для внесення змін.

4. Фінансове забезпечення програми

4.1. Джерелом фінансування Програми виступають кошти державного бюджету, міського бюджету та інші не заборонені законодавством джерела.

4.2.  Головним розпорядником бюджетних коштів є Великомостівська міська рада, бюджетні призначення затверджуються при затверджені міського бюджету на 2023 рік.

5. Очікувані результати

Виконання Програми дасть змогу забезпечити згідно додатку :

- завершення будівництва, реконструкції, капітального, поточного ремонту важливих для соціально-економічного розвитку міста об'єктів;

- розвиток інженерної і соціальної інфраструктури населених пунктів Великомостівської міської ради;

- ефективне використання наявних коштів та підвищення якості робіт, що виконуються, у тому числі шляхом упровадження нових матеріалів та технологій.

6. Контроль за реалізацією Програми

Виконавчий комітет Великомостівської міської ради є відповідальним виконавцем Програми «Будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунального та соціально-культурного призначення територіальної громади Великомостівської міської ради».

Контроль за виконанням Програми здійснюють:

Перший заступник міського голови

Постійна комісія Великомостівської міської ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, інфраструктури, енергозбереження, транспорту, благоустрою та цивільного захисту,  прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту.

 

Міський голова                                                                          Ярослав РОЙКО


Рішення сесії № 810 від 1.12.2022р. Про затвердження «Програми будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонту об’єктів комунального і соціального призначення територіальної громади Великомостівської міської ради на 2023 рік»

Рішення сесії №904 від 22.03.2023р. Про внесення змін в Програму будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонту об’єктів комунального і соціального призначення територіальної громади Великомостівської міської ради на 2023 рік

Рішення сесії № 1094 від 03.10.2023р. Про внесення змін в Програму будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонту об’єктів комунального і соціального призначення територіальної громади Великомостівської міської ради на 2023 рік


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень