Пошук

Обгунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення в межах закупівлі UA-2022-12-22-017880-a

Дата: 23.12.2022 12:22
Кількість переглядів: 220

Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».

Назва предмета закупівлі: Хлібопродукти (код ДК 021:2015 - 15810000-9 «Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби)

ЄДРПОУ: 44560356.

Вид процедури: Відкриті торги (з особливостями)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб закладів освіти Відділу освіти, культури та туризму Великомостівської  міської  ради Львівської області.

Загальні умови постачання:

1. Постачання товару відбувається відповідно до заявок замовнки партіями, спеціальним транспортом постачальника починаючи з 7:30 години і на протязі дня поставки. Поставка товару  здійснюється в день зазначений в замовленні Покупця, про що надається лист-згода.

2. Розрахунок за поставлений товар – у безготівковій формі.

3. Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно-гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

4. Завантаження та  вивантаження товару здійснюється  представниками Учасника.

5. Всі поставленні товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР,  нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та супроводжуватись відповідними документами, що підтверджують їх якість та придатність до використання.

6. Товар має постачатися з терміном придатності не менше 80% загального терміну зберігання.

7. При поставці товару, учасник повинен дотримуватися температурного режиму.

8. Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час поставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства.

9. Учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати:

Протокол випробувань на кожну одиницю продукції, яка пропонується постачати, та  виданий не раніше листопада 2022 року незалежною лабораторією, акредитованої за системою ISO 17025.

У  складі пропозиції Учасники повинні надати оригінал атестату про акредитацію  лабораторії, якою видані протоколи випробувань на кожну одиницю продукції, що закупляється за даними торгами, дійсного накінцеву дату подання тендерних пропозицій, за вказаною системою ISO 17025 (можна без додатку про сферу акредитації лабораторії).

Учасники у складі тендерної пропозиції для підтвердження якості товару повинні надати у копії висновків, виданих уповноваженим органом, за результатами державної санітарно-епідеміологічної експертизи або іншого документу, що засвідчують якість запропонованої продукції (подається на кожну позицію запропонованого товару).

10. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 8 годин.

№ з/п

Найменування товару

Одиниця виміру, кількість

Харчова характеристика товару та маркування

ЗАПОВНЮЄТЬСЯ УЧАСНИКОМ *

1.

Хліб  пшеничний із борошна вищого гатунку

різаний

ДСТУ 7517:2014

5600 кг

Хліб пшеничний- порізаний та упакований, має бути виготовлений з борошна вищого гатунку, склад якого передбачений ДСТУ 7517:2014, з доданням усіх необхідних інгредієнтів за стандартною рецептурою. Хліб повинен бути добре пропеченим, не липким і не вологим на дотик, без грудочок, пустот і слідів непроміса, з рівномірною пористістю, еластичним.

Термін реалізації не більше 24 годин.

 

2.

Хліб житній

різаний

ДСТУ 4583:2006

7280 кг

Хліб житній- порізаний та упакований,  має бути виготовлений з борошна, склад якого передбачений ДСТУ 4583:2006 з додаванням усіх необхідних інгредієнтів за стандартною рецептурою,

Має бути добре пропеченим, не липким і не вологим на дотик, без грудочок, пустот і слідів непроміса, з рівномірною пористістю, еластичним.

Термін реалізації не більше 36 годин.

 

3.

Булочка здобна

«Ромашка» 350г

630кг

Аромат властивий даному виду виробів, без стороннього присмаку. Якість повинна відповідати ДСТУ. Колір характерний даному виду. За формою відповідає формі в якій проводили випікання, без бокових виливів. Вологість не більше 45%. Поверхня відповідає виду виробу, без забруднення. Булки повинні бути добре пропечені, не вологі на дотик, без комочків та слідів недомісу, після притиснення м’якуш повинна приймати первинну форму та бути без пустот, ущільнень.
Булочки повинні бути упаковані в стретч плівку. Термін реалізації з моменту випікання не більше 24 годин. В одній упаковці має бути 7 булочок по 50 г. кожна

 

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення: Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на підставі Довідки Головного управління статистики у Львівській області № 13-06/1605/10-22 від 15.12.2022 р. про середні ціни на продукти харчування на споживчому ринку Львівської області у листопаді 2022 року

Очікувана вартість закупівлі складає: 402 045,00 грн. з ПДВ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень