Пошук

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення в межах закупівлі UA-2022-12-30-004592-a

Дата: 30.12.2022 14:17
Кількість переглядів: 119

Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».

Назва предмета закупівлі: М’ясо (Код ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо)

ЄДРПОУ: 44560356.

Вид процедури: Відкриті торги (з особливостями)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб закладів освіти Відділу освіти, культури та туризму Великомостівської  міської  ради Львівської області.

Загальні умови постачання:

1. Постачання товару відбувається відповідно до заявок замовнки партіями, спеціальним транспортом постачальника починаючи з 7:30 години і на протязі дня поставки. Поставка товару  здійснюється в день зазначений в замовленні Покупця, про що надається лист-згода.

2. Розрахунок за поставлений товар – у безготівковій формі.

3. Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно-гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

4. Завантаження та  вивантаження товару здійснюється  представниками Учасника.

5. Всі поставленні товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР,  нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та супроводжуватись відповідними документами, що підтверджують їх якість та придатність до використання.

6. Товар має постачатися з терміном придатності не менше 80% загального терміну зберігання.

7. При поставці товару, учасник повинен дотримуватися температурного режиму.

8. Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час поставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства.

9. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 8 годин.

10. Товар повинен бути фасований у тару із матеріалів, дозволених до застосовування центральним органом виконавчої влади з питань охорони здоров'я для контакту з харчовими продуктами.

Замовник має право при поставці кожної окремої партії товару вимагати проведення незалежної експертизи та лабораторних досліджень щодо якісних показників товару та їх відповідності вимогам замовника за рахунок Учасника. В такому випадку Учасник зобов’язаний вжити заходів щодо забезпечення відбору та доставки проб товару до лабораторії та здійснити оплату відповідних лабораторних досліджень на умовах та у строки, визначені замовником. Замовник залишає за собою право вибору лабораторії, що здійснюватиме дослідження товару щодо якісних показників. Учасник повинен скласти та надати відповідний гарантійний лист в складі пропозиції.

Найменування та характеристики товару

Загальна кількість

Вимоги до якості

М’ясо яловичини

1900  кг

Якість: ДСТУ 4426:2005, не нижче 1 кат.

Оцінка якості: м'ясо охолоджене, без великої кількості жиру, м'ясо упруге, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки.

Вимоги до пакетування: транспортування тільки в спеціальних ящиках.

Без ГМО. Відповідність вимогам діючого сан. зак. України, ДСТУ, ГОСТ, нормам харчування;

філе курки

9960  кг

Якість: ДСТУ 3143:2013, не нижче 1 кат.

Оцінка якості: м'ясо охолоджене, без великої кількості жиру, м'ясо упруге, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки.

Вимоги до пакетування: транспортування тільки в спеціальних ящиках

Без ГМО. Відповідність вимогам діючого сан. зак. України, ДСТУ, ГОСТ, нормам харчування;

Курячі четвертинки

560 кг

Якість: ДСТУ 3143:2013, не нижче 1 кат.

Оцінка якості: м'ясо охолоджене, без великої кількості жиру, м'ясо упруге, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки.

Вимоги до пакетування: транспортування тільки в спеціальних ящиках

Без ГМО. Відповідність вимогам діючого сан. зак. України, ДСТУ, ГОСТ, нормам харчування;

Місце поставки товарів: Заклади відділу освіти, культури та туризму Великомостівської міської ради Львівської області

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення: Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на підставі Довідки Головного управління статистики у Львівській області № 13-06/1605/10-22 від 15.12.2022 р. про середні ціни на продукти харчування на споживчому ринку Львівської області у листопаді 2022 року

Очікувана вартість закупівлі складає: 2 044 500,00 грн. з ПДВ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень