Пошук

Підписали меморандум про співпрацю з інвесторами

Дата: 08.07.2022 12:22
Кількість переглядів: 79

Фото без описуПопри війну з росією та ризики для бізнесу в Україні, Львівщина залишається інвестиційно привабливою та відкритою для нових інвестицій, адже стала економіка та розвиток бізнесу є не менш важливим питанням, оскільки країна, яка перебуває у стані війни потребує значних коштів.

Зокрема, нещодавно у нашу громаду завітали вже не потенційні, а реальні інвестори, які планують у Великомостівській громаді масштабний проєкт, реалізація якого перекликається з одним із напрямків, прописаних у Стратегії розвитку Великомостівської громади на 2020 – 2027 роки, а саме будівництво логістичного центру.

В кінці червня, після тривалих перемовин, було підписано Меморандум про взаєморозуміння і партнерство між Великомостівською міською радою та ТзОВ «ПРАЙМ СІТІ ДЕВЕЛОПМЕНТ».

Предметом Меморандуму є спільна організація та реалізація сторонами промислового розвитку територій у м. Великі Мости з метою реалізації проєкту: розміщення транспортного логістичного центру, промислово-виробничих потужностей та будівництва фотоелектричної сонячної електростанції або створення індустріального (промислового) парку.

Дякуємо партнерам, що обрали нашу громаду для розміщення бізнесу та обіцяємо повне сприяння в реалізації положень Меморандуму.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень