Пошук

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення в межах закупівлі UA-2023-01-09-003920-a

Дата: 12.01.2023 16:17
Кількість переглядів: 180

Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».

Назва предмета закупівлі: Цибуля, Морква, Буряк, Капуста, Лимон, Яблука (Код ДК 021:2015:03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи)

ЄДРПОУ: 44560356.

Вид процедури: Відкриті торги (з особливостями)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб закладів освіти Відділу освіти, культури та туризму Великомостівської  міської  ради Львівської області.

Загальні умови постачання:

1. Постачання товару відбувається відповідно до заявок замовнки партіями, спеціальним транспортом постачальника починаючи з 7:30 години і на протязі дня поставки. Поставка товару  здійснюється в день зазначений в замовленні Покупця, про що надається лист-згода.

2. Розрахунок за поставлений товар – у безготівковій формі.

3. Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно-гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

4. Завантаження та  вивантаження товару здійснюється  представниками Учасника.

5. Всі поставленні товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР,  нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та супроводжуватись відповідними документами, що підтверджують їх якість та придатність до використання.

6. Товар має постачатися з терміном придатності не менше 80% загального терміну зберігання.

7. При поставці товару, учасник повинен дотримуватися температурного режиму.

8. Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час поставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства.

9. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 8 годин.

10. Для підтвердження того, що їжа транспортуватиметься  безпечним транспортом та у відповідності до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» №771/97-ВР від 23.12.1997 року Учасники повинні надати у складі тендерної пропозиції скан-копію з оригіналу договору зі спеціалізованим підприємством про надання послуг щодо виявлення бактеріального забруднення фургона-рефрижератора довкілля методом змивів на патогенну та умовно патогенну мікрофлору, а також результат про те, що патогенної та умовно патогенної мікрофлори на стінах і підлозі фургона-рефрижератора не виявлено. Дані документи мають бути оформлені не раніше листопада 2022 року. 

Овочі (ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи)

№ п/п

Найменування предмету закупівлі

Характеристика предмета закупівлі

Одиниця виміру

Кількість

1

Буряк столовий червоний

Буряк столовий, вирощений в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, форма та колір відповідають ботанічному сорту, без стороннього запаху та смаку. Клубні соковиті, темно-червоних відтінків. Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України.

кг

3 600

2

Морква столова

Коренеплоди свіжі, цілі здорові, чисті, сухі, колір відповідає ботанічному сорту.  Морква, вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками.  Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України.

кг

3 400

3

Цибуля ріпчаста

Цибуля ріпчаста, вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, цибулини дозрілі, здорові, чисті, цілі, непророслі, форма і колір відповідає ботанічному сорту з сухим зовнішнім цибулинням, без стороннього запаху і смаку. Поперечний розмір не менше 4 см. Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України.

кг

2 200

4

Капуста свіжа білокачанна

Капуста середньостигла, свіжа, ціла, здорова, чиста, щільна, без механічних пошкоджень та тріщин. Запах та смак – властиві даному сорту без стороннього запаху та смаку. Не допускається наявність гнилої, пошкодженої шкідниками, ураженої хворобами, в’ялої, підмороженої капусти.. Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України.

кг

8 500

5

Лимони

Плоди середнього розміру, вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, без ГМО. Плоди свіжі, цілі, тверді, чисті, без плям, здорові, не зів'ялі, без гнилі, стиглі, соковиті, без пошкоджень хворобами і сільськогосподарськими шкідниками, типовою для даного сорту форми і забарвлення.

Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України.

кг

600

6

Яблука

Середнього розміру, не ушкоджені хворобами та шкідниками, не повинні бути підморожені, в’ялі або з ознаками гнилі.

Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України.

кг

7 700

 Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення: Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на підставі Довідки Головного управління статистики у Львівській області № 13-06/1605/10-22 від 15.12.2022 р. про середні ціни на продукти харчування на споживчому ринку Львівської області у листопаді 2022 року

Очікувана вартість закупівлі складає: 484320,00 грн. з ПДВ.

 


« повернутися до розділу «Обґрунтування характеристик предмета закупівлі»

Код для вставки на сайт

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень