Пошук

Звіт про діяльність шахового клубу в 2021 – 2022 навчальному році

Дата: 10.01.2023 13:46
Кількість переглядів: 252

Фото без описуНавчання з учнями проводились з 01.09. 2021 року в приміщенні Народного дому, а в карантин – в фізичному кабінеті Великомостівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів у загальній групі з 17 дітей старшого і молодшого віку по 2 години по середах і суботах до 24.02. 2022, до початку повномасштабного вторгнення росії.

Згідно розпорядження ВМР про призупинення роботи клубу на час війни до відновлення мирного часу, ми припинили заняття в кабінеті. При настанні у Львівській області «червоної» зони, пов’язаної з карантином по сovid-19, заняття проводились мною дистанційно в вигляді відео конференції з розглядом дебютів, моєю грою в шахи з розрядниками Н. Гулем і М. Носалем, а учні мали змогу задавати запитання про мотивацію моїх ходів. Співпраця проходила через нашу шахову спільноту, створену мною у вайбері.

30. 12. 2021року на кабельне телебачення подав відеофільм, створений мною про розвиток шахів у Великих Мостах, роботу секції, підтримку батьками, спонсорами, спортивними клубами Львівщини і їх керівниками нашого клубу, який вийшов на екран 20.01.2022.

 При воєнному стані продовжував працювати до літньої відпустки у домашніх умовах, уникаючи повітряної тривоги, граючи партії в шахи з учнями з розглядом стратегії. На жаль, розвиток зупинила війна…Та ми віримо у перемогу України та наші майбутні перемоги!

 

10.01.2023                                                                         Юрій Кірик


ПРЕЗЕНТАЦІЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень