Пошук

Імпактбус для молоді

Дата: 22.07.2022 12:28
Кількість переглядів: 105

Фото без описуКомунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний молодіжний центр» спільно з управлінням молоді та спорту облдержадміністрації продовжує поїздки у громади Львівщини мобільним молодіжним центром «ІмпактБусом».

Цей проєкт реалізовується вже другий рік поспіль, мета якого сприяти максимальній залученості молоді до розвитку своєї громади.

Для того, щоб ІмпактБус приїхав у вашу громаду, необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://forms.gle/ne88WLdM96StSNLd7.

Зверніть увагу, що в реєстраційній формі розміщений календар з вільними датами візиту, ви можете обрати зручний для вас час, а також зазначити проблеми, з якими стикається молодь вашої громади. Врахуйте, що виїзди відбуваються щовівторка та щосереди (2 раз на тиждень) по 4 години.

Звертаємось до вас з проханням сприяти участі вашої громади у зазначеному проєкті.

Контактна особа: Богдана Пилипчук – провідний фахівець ІІ категорії

Львівського обласного молодіжного центру, тел.: +380 95 463 41 13.

Довідково: «ІмпактБус» – краща практика молодіжної роботи в Україні 2021 року. За минулий рік команда проєкту відвідала 22 населені пункти Львівської області. Участь у візитах взяли приблизно 700 молодих людей. А за цей рік команда вже відвідала 13 населених пунктів, де взяло участь приблизно 150 молодих людей.

Нагадаємо, що нещодавно ІмпактБус приїжджав у нашу громаду. Бажаєте їх побачити у нас ще? Заповнюйте форму!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень