Пошук

Юні волонтери допомагають армії

Дата: 22.07.2022 13:25
Кількість переглядів: 79

Фото без описуСьогодні вже під кінець робочого дня до міського голови завітали незвичайні гості.

Дітки, які проживають у нашому місті принесли гроші, зібрані на своєму блок-пості, який вони організували на вул. Сагайдачного неподалік свого дому.

4750грн. та 50 злотих, саме стільки назбирали юні волонтери за один день. Діти забажали, щоб дані кошти ми перерахували на потреби ЗСУ. Обов'язково це зробимо у понеділок, фото квитанції додамо.

До слова, це вже не перший випадок дитячої допомоги. Кілька днів тому у наш гуманітарний штаб приходили дітки, які організували схожий блок-пост по вул. Шевченка, вони просили, щоб ми у себе накопичували кошти, які вони принесуть, а згодом однією сумою перерахуємо для потреб наших Захисників і на сьогоднішній день вони вже накопичили близько 8 тисяч гривень.

Ми щиро радіємо, що наші дітки мають величезне бажання допомогти нашим воїнам, вони зростають справжніми патріотами своєї країни та готові робити те, що в їх силах задля нашої спільної перемоги!

Але звертаємося до батьків з проханням роз'яснити дітям правила поведінки на дорозі, адже безпека дітей, це найголовніше. По можливості знаходьтесь поруч та контролюйте щоб діти не вибігали на дорогу та не створювали небезпечних ситуацій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень