Пошук

Маленькі волонтерчики допомагають нашим Захисникам

Дата: 24.08.2022 10:11
Кількість переглядів: 109

Фото без описуДрузі! Наша рідна Україна точно переможе, немає жодного сумніву, бо тут кожен, від малого до старого робить все можливе заради нашої перемоги.

Сьогодні, у таке величне свято для нашої держави, ми у міській раді приймали гостей. До нас завітали малята з с. Двірці і прийшли вони не з пустими руками... вони принесли гроші "для того, щоб війна швидше закінчилася"

Маленькі жителі с. Двірці (Плосків) організували крутий блок-пост поруч зі своїм домом та збирали кошти для потреб ЗСУ.

Наші маленькі волонтерчики: Катя та Матвій Гупало, Назар та Яна Возняк, Юля та Юрчик Білецький, Анастасія та Артем Терляк, Юра Сенюк, Макар Шарко, Влад Батючок та Станіслав Паращин зібрали кошти в сумі 2293грн.

Ми, звісно ж, запитали діток, як вони хочуть використати ці кошти, пояснили різні варіанти, куди їх можна спрямувати, але зійшлися на думці, що використаємо їх на "костюми для військової техніки" тобто на маскувальні сітки.

Отже, враховуючи ще гроші, які нам днями принесли діти з подібного блок-посту, а саме 700грн. + 2293грн., разом 2993грн., ще трішки і зможемо закупити першу партію основ для маскувальних сіток.

Дякуємо вам всім за небайдужість.

Разом до перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень