Пошук

Відбувся перший з шести тренінгів для молоді

Дата: 07.09.2022 11:05
Кількість переглядів: 140

Фото без описуВчора молодь з нашої громади взяла участь у першому з шести тренінгів для молоді у громадах Львівщини. Громади зібрані у дві групи: Борислав – Дрогобич – Трускавець та Великі Мости – Жовква – Червоноград.

Даний проєкт – це новий вектор роботи Київського Діалогу по інтеграції та соціалізації внутрішньо переміщених осіб. Kyiv Dialogue у співпраці з регіональними партнерами планує зробити внесок із залученням до активного соціального життя та підтримати всіх, хто втратив своє житло або у пошуку більш безпечного місця проживання змінив географію перебування.

Перший тренінг на тему «Психологічна підтримка та самопідтримка» відбувся у м. Червоноград. Метою даного тренінгу було надати учасникам практичні інструменти для відновлення психічного здоров’я та профілактики вигоряння під час волонтерської діяльності.

Наступні заходи відбудуться у м. Жовква 13 вересня на тему «Проектний менеджмент», а 20 вересня на тему «Волонтерство, самооргпнізація» відбудеться у м. Великі Мости. І ще один етап тренінгів відбудеться у жовтні, таким чином у кожній громаді відбудеться по два заходи.

До цих заходів долучається як місцева молодь, так і молоді люди, віком 14 – 18 років з числа ВПО.

За результатами навчань кожна з команд напише проєкт, який буде реалізований в громаді за умови, якщо команда успішно захистить свій проєкт та отримає кошти на його реалізацію.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень