Пошук

Другий тренінг для молоді від "Київського Діалогу"

Дата: 21.09.2022 11:48
Кількість переглядів: 93

Фото без описуНаша молодь продовжує участь у проєкті від «Київського діалогу» за результатами якого вже в листопаді одна з громад, яка бере участь у навчаннях зможе реалізувати свій проєкт на 20 000грн.

Другий за рахунком тренінг відбувся 16 вересня у м. Жовква, де нашу громаду представила молодь Двірцівського старостинського округу, вони пройшли курс навчання на тему «Менеджмент проектів». Учасникам тренінгу надано практичні навички для створення проектів.

20 вересня у Великомостівський Опорний Заклад відбувся третій навчальний тренінг на тему «Волонтерство». Наша громада була представлена молодю з Великих Мостів та Двірцівського старостинського округу, а також до нас завітали представники з Жовкви та Червонограду.

В ході навчання молодь дізналась про те, що таке волонтерство, які є види волонтерства, розвіяла популярні міфи про волонтерство, а також дізналась які є права у волонтерів та скільки коштує волонтер(-ка). Також провели практичну роботу у групах, після чого провели презентацію своїх проектів.

У жовтні стартує нове коло тренінгів, а це означає нові знання, нові знайомства, нові можливості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень