Пошук

Дітки написали листи для Захисників

Дата: 11.10.2022 11:08
Кількість переглядів: 102

Фото без описуНаші дітки з Великомостівський Опорний Заклад та дітки з недільної школи Свято-Успенський храм м. Великі Мости написали чудові листи для Захисників, в яких висловили слова вдячності та підтримки для наших воїнів, поділилися своїми переживаннями та мріями про швидке завершення війни, про те, що кожен з нас у своїх молитвах просить захисту для наших Героїв, а також про те, як ми будемо святкувати нашу перемогу та надалі жити в мирній та процвітаючій країні.

Ці побажання неможливо читати без емоцій, бо там щиро, по дитячому написані слова, які даватимуть наснагу нашим хлопцям завзято бити ворога та повертати назад наші землі, робити нашу країну цілісною та мирною.

Листи ми передамо нашим Захисникам разом з комплектами термобілизни, яку придбали і яка точно потрапить на самі передові позиції лінії оборони нашої держави!

Щиро дякуємо керівнику Великомостівського ОЗЗСО Ірині Пагутяк за постійну співпрацю та класним керівникам 1-Б класу, 2-А класу, 3-Б класу, 6-А класу і особисто Ларисі Кондратюк за організацію даного процесу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень