Пошук

Відкрили клас безпеки

Дата: 22.12.2022 13:19
Кількість переглядів: 189

Фото без описуСьогодні у Великомостівській громаді відкрито "Клас безпеки", який розміщено на базі Великомостівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів ( Великомостівський Опорний Заклад )

Даний кабінет є першим таким у нашому районі. За даним закладом освіти закріплений працівник ДСНС, який двічі на місяць буде проводити відповідні навчання з питань пожежної безпеки, надання першої медичної допомоги, поводження з вибухонебезпечними предметами.

На відкриття цього простору завітали гості:

Володимир Катерина - заступник голови Червонограської РДА;

Руслана Антонюк - начальник відділу освіти, культури, релігій та спорту Червоноградської РДА;

Ігор Воробець - начальник Червоноградського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області;

Юрій Тузяк - заступник начальника управління - начальник відділу профілактичної роботи Червоноградського районного управління головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області;

Андрій Ребуха - заступник начальника управління начальник відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Червоноградського районного управління Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області;

Роман Войтович та Віктор Прокоп - провідні інспектори відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Червоноградського районного управління Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

Перший урок безпеки в цьому класі було проведено для маленьких інтелектиків 2-А класу, класний керівник Лариса Кондратюк.

Щиро дякуємо усім, хто долучився до створення даного класу. Нехай усі негаразди зустрічаються нашим учням тільки на картинках!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень