Пошук

Відбувся круглий стіл

Дата: 27.12.2022 13:22
Кількість переглядів: 90

Фото без описуВажливі потреби та проблемні питання вразливих верств населення, як місцевих мешканок, так і внутрішньо переміщених осіб Великомостівської громади, обговорили учасниці круглого столу, що відбувся на минулому тижні у Великих Мостах.

Крім жінок - переселенок, які мешкають у громаді, в заході взяли участь представниці Центру "Жіночі перспективи" Олена Кальбус та Надія Костіна, секретар Великомостівської міської ради Віталій Гриців, начальник Ольга Данильчук та провідний спеціаліст Наталія Бірбан Служби у справах дітей, директор Тетяна Ващишин та ФСР I категорії Галина Гбур КУ "ЦНСП Великомостівської міської ради", спеціаліст відділу освіти, культури та туризму Наталія Ковальовська та координатор проекту в громаді Оксана Гриців.

Розглядалися можливості пошуку майбутніх можливостей на ринку праці, зміни професій.

Про соціальний захист дітей ВПО та дітей позбавлених батьківського піклування, розповіла начальник служби у справах дітей Ольга Данильчук, зокрема про успішні кейси в громаді.

Говорили й про потреби ВПО, ресурси для самозарадності та інтеграції в громаду.

Щира подяка організаторам круглого столу Надії Костіні, Олені Кальбус та учасникам зустрічі. Присутні почерпнули чимало цінної інформації для прийняття подальших дій та рішень, також було обговорено план подальших дій щодо вирішення проблем та отримання підтримки, захисту всіх, хто потребує допомоги в громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень