Пошук

Відбулось засідання архітектурно-містобудівної ради

Дата: 25.01.2023 14:54
Кількість переглядів: 122

Фото без опису24 січня 2023 року відбулось перше засідання архітектурно-містобудівної ради при відділі архітектури та просторового планування Великомостівської міської ради Львівської області під головуванням начальника відділу Андрія Мединського та в присутності міського голови Ярослава Ройка.

У засіданні взяли участь заступник міського голови Роман Мармаш, спеціалісти відділу архітектури та просторового планування Оксана Грубер та Любов Антонюк, начальник відділу земельних ресурсів Наталія Бурко, депутат Великомостівської міської ради Василь Шийка, а також фахівці у сфері містобудування та архітектури Мирослава Баралус та Тетяна Дідик, інженер-землевпорядник – Микола Гаврилів, директор Державного історико-культурного заповідника у м. Белз – Оксана Калиш та представник Червоноградського Районного управління Головного управління ДСНС України у Львівській області Андрій Ребуха.

Відповідно до порядку денного було розглянуто проект Детального плану території для розташування торгового комплексу та транспортного логістичного центру по вул. Львівська в м. Великі Мости Львівської області.

Замовник – Великомостівська міська рада Львівської області, розробник – ТОВ «ПРОЕКТГЕНПЛАН».

Даним проектом передбачається будівництво ринкового комплексу, транспортного логістичного центру та виробничо-складських будівель, які будуть розташовані в промисловій зоні м. Великі Мости, (навпроти заводу Клінгспор) на території площею приблизно 40 га.

В результаті засідання, члени архітектурно-містобудівної ради рекомендували до затвердження на черговій сесії Великомостівської міської ради проект Детального плану території для розташування торгового комплексу та транспортного логістичного центру по вул. Львівська в м. Великі Мости Львівської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень