Пошук

НІ НАСИЛЬСТВУ!

Дата: 05.12.2021 10:42
Кількість переглядів: 104

Прояви насильства порушують права людини, принципи її вільного та справедливого існування. Коли насильство чиниться поруч із нами чи в нас у домі, у школі, на вулиці, ми можемо й повинні зупинити його.

Саме тому, щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою.

Прикордонники Кінологічного навчального центру не стоять осторонь проявів насильства та долучилися до всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

З персоналом центру проведено інформаційно-роз’яснювальні заходи із залученням представників Національної поліції. Під час зустрічі прикордонникам розповіли про основні форми домашнього насилля, порядок звернення громадян до відповідних органів і служб, роз'яснено норми законодавства щодо протидії домашньому насильству та відповідальність за його скоєння.

Акція “16 днів проти насильства” — це нагода ще раз згадати про існування цих проблем у суспільстві та сформувати у гомадян нетерпимість до насильства у різних його проявах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень