Пошук

Дякуємо за допомогу

Дата: 02.02.2023 16:27
Кількість переглядів: 229

Фото без описуЯк ми вже розповідали, у Великомостівському ЦДЮТ відбувається практично безперервний процес плетіння маскувальних сіток для наших Захисників. Вже збилися з ліку, скільки сіток виготовлено та передано нашим воїнам у різні напрямки на передові позиції.

Тому сьогоднішній пост про ПОДЯКУ.

Нещодавно нам вдалось закупити нитки (шнур) з яких сплітаються самі основи для маскувальних сіток, процес кропіткий та не дуже швидкий, але основа для сітки виходить в рази дешевшою.

Тому дякуємо парафіянам Церква Благовіщення Пресвятої Богородиці - м.Великі Мости за кошти в сумі 2800грн. за які було закуплено нитки. Також хочемо подякувати місцевому підприємцю за виготовлення «човників» і планок, які використовують для плетіння сіток.

Також придбали рулон готових основ для маскувальних сіток за що хочемо подякувати парафіянам Свято-Успенський храм м. Великі Мости за пожертву в сумі 2050грн., до цієї закупівлі долучився міський голова Ярослав Ройко. За 2713грн. закупили сітки, а за решту придбаємо віск для окопних свічок.

Окрема подяка Військова Амуніція , які постійно постачають нам залишки камуфляжної тканини, що ідеально підходять для плетіння сіток.

Також дякуємо керівницям гуртків Великомостівський ЦДЮТ та Ната Лущик і особисто директорці Oksana Kovalovska за те, що не лише надають своє приміщення для такої чудової справи, а й очолюють та налагоджують цей процес і безперервно працюють разом із усіма, хто має бажання допомогти.

Дякуємо нашим жінкам з числа внутрішньо переміщених осіб, які приходять плести сітки, як на роботу, а також усім, хто приносить та нарізає тканину для плетіння.

До слова, хто хоче долучитися до цього процесу, запрошуємо усіх щобудня з 10.00 до 17.00год. у Великомостівський ЦДЮТ, за адресою: вул. Базарна, 3.

Дякуємо також волонтерам, які доставляють ці сітки до наших хлопців.

Ну і безумовно, наша найбільша подяка воїнам – Захисникам, заради яких ми це все робимо, бо вони заради нас роблять в рази важчу роботу. Вони наша надія та впевненість у перемозі, наші Захисники, наші Герої.

Україна понад усе! Разом до перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень