Пошук

Війна згуртувала колектив закладу освіти та весь старостинський округ села Двірці

Дата: 06.02.2023 10:51
Кількість переглядів: 121

У Двірцівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів від початку повномасштабного вторгнення, волонтерять усі працівники, учні, батьки та небайдужі жителі навколишніх сіл.

Ще ранньою весною із закладу освіти на допомогу захисникам було відправлено маскувальні сітки, продукти харчування, паски, вареники.

Останніми місяцями волонтерська діяльність має напрямки: виготовлення окопних свічок та виплітання маскувальних сіток.

Своїми силами було розпочато виготовлення свічок. Багато жителів села долучилися і допомогли з воском та іншими матеріалами. Також з Двірцівського та Хлівчанського храмів надійшла допомога з воском.

Початковим фінансовим внеском стала Благодійна ярмарка, яка відбулася за участі усіх учнів, батьків та працівників школи. До фінансування долучилася староста Двірцівського округу Великомостівської громади Надія Стрілець, небайдужі мешканці села і парафіяни Двірцівського Храму Преображення Господнього. На ці кошти закуплено основи для макувальних сіток, парафін для свічок. Виплітають сітки і виготовляють окопні свічки учні, вчителі та жителі села у вільний від навчання час в приміщенні закладу освіти.

Всього за останні місяці у напрямках Бахмут, Херсон та інші східні регіони було передано 450 окопних свічок та 7 маскувальних сіток.

На даний час у Двірцівському закладі освіти відкриті двері для усіх, хто бажає долучитися до спільної боротьби проти загарбників української землі.

Віримо в Перемогу!

 

Автор допису Заступник директора з НВР Двірцівського ЗЗСО І-ІІІ ст.

Ольга Швець



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень