Пошук

У Сокальській ДПІ ГУ ДПС у Львівській області відбувся семінар-тренінг

Дата: 16.02.2023 10:23
Кількість переглядів: 148

Фото без описуУ Центрі обслуговування платників Сокальської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Львівській області за участі старшого державного інспектора Лілії Дикої відбувся семінар-тренінг з питань подання звітності та новацій у податковому законодавстві. 

Фахівець ДПІ розповіла про новації у податковому законодавстві, а саме: про зміну форм звітності для платників єдиного податку; з податку на прибуток підприємств; об’єднаного звіту з ПДФО та ЄСВ; плати за землю; податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки та інші. 

Лілія Дика зосередила увагу на особливостях подання податкової та фінансової звітності за допомогою Електронного кабінету. 

Нагадала, що вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС. 

Також акцентовано увагу присутніх на кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у минулому році та одноразовому (спеціальному) добровільному декларуванні доходів.

Повідомила, що громадяни, фізичні особи – підприємці (крім осіб, які перебувають на спрощеній системі оподаткування) та особи, які здійснюють незалежну професійну діяльність, за результатами 2022 року з урахуванням вимог Закону України від 15 березня 2022 року № 2136-ІХ «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» подають податкову декларацію до 01 травня 2023 року (включно). 

Захід відбувся у конструктивному форматі, платники отримали вичерпні відповіді на усі свої запитання. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень