Пошук

Сокальська ДПІ ГУ ДПС у Львівській області рекомендує: перевірте стан розрахунків із бюджетом через Електронний кабінет

Дата: 01.03.2023 14:00
Кількість переглядів: 132

Фото без описуЗвертаємо увагу платників податків, що для з’ясування питання щодо наявності (відсутності) податкового боргу варто скористатися можливостями Електронного кабінету платника податків. 

Електронний кабінет платника податків – сервіс, за допомогою якого можна надсилати до органів ДПС електронні документи, податкову звітність, отримати довідки про відсутність заборгованості, необхідну інформацію із загальнодоступних реєстрів та надсилати запитати чи заяви для отримання необхідних даних. Перевагами користування Е-кабінетом для користувачів є зручність, економія робочого часу платника, а також коштів на придбання паперових бланків. Електронний кабінет складається з відкритої (загальнодоступної інформації) та приватної частини (особистого кабінету).

Вхід до до приватної частини Електронного кабінету здійснюється за допомогою електронного цифрового підпису.

Зокрема, у приватній частині Електронного кабінету діє режим «Стан розрахунків з бюджетом», який передбачає доступ платника до особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів, тобто до даних інтегрованої картки платника.

Якщо у вас наявний податковий борг, рекомендуємо подбати про його погашення. 

Щоб держава мала можливість успішно протидіяти агресії ворога, податкова служба просить усіх платників своєчасно перераховувати передбачені законом податки до бюджетів усіх рівнів.  

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень