Пошук

З питань поселення ВПО

Дата: 06.03.2022 11:45
Кількість переглядів: 85

Фото без описуДо уваги громадян, які тимчасово проживають (бажають проживати) на території Великомостівської громади!

З питань поселення (наявності вільних житлових приміщень) просимо звертатися за черговим номером телефону Великомостівської міської ради 0937004872 (цілодобовий).

Звертаємо вашу увагу, що для поселення на території громади, вам необхідно обов'язково звернутися з документами у Великомостівську міську раду (м. Великі Мости, вул. Шевченка, 6) або до старост за місцем проживання для реєстрації.

 Для отримання медичної допомоги на території громади, вам необхідно обрати сімейного лікаря, звернувшись в реєстратуру Центру ПМД за адресою Львівська 25, м. Великі Мости

Інформація для вимушено переселених сімей з учнями, які тимчасово проживають на території громади.

У закладах загальної середньої освіти організовано освітній процес за дистанційною формою навчання. Батькам, які бажають щоб їх діти долучились до навчального процесу, просимо звернутись до закладів загальної середньої освіти за місцем тимчасового проживання.

До уваги жителів Великомостівської міської, якщо ви маєте можливість поселити у себе людей, які прибувають до нас в громаду, подайте цю інформацію у Великомостівську міську раду або за номером телефону 0937004872.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень