Пошук

Важлива інформація для жителів громади

Дата: 06.03.2022 11:49
Кількість переглядів: 112

Фото без описуДрузі!

Зараз наша країна переживає найстрашніші часи в історії незалежної України. На нашу землю прийшов ворог, якого тут ніхто не чекав і не кликав. Ми сильна та дружня нація і природньо, що поки наші Захисники обороняють нашу землю від окупанта, кожен з нас, як може допомагає і робить все залежне від нього, щоб наблизити нашу перемогу.

Зараз в соціальних мережах є багато інформації про те, що проводиться збір коштів чи іншої допомоги тими чи іншими громадянами, в тому числі і на території нашої громади. Кожен має право робити такі речі на власний розсуд і добре, що є люди, які справді хочуть допомогти.

Проте, Великомостівська міська рада повідомляє, що ми, як орган місцевого самоврядування організували штаб гуманітарного збору, який базується у Народному домі м. Великі Мости за адресою: вул. Шевченка, 9. Також проводиться збір в адміністративних будівлях старост населених пунктів по місцю проживання громадян, після чого вся зібрана допомога доставляється у м. Великі Мости, де сортується та розподіляється відповідно до запитів наших військових (звіт про розподіл допомоги подали на офіційних ресурсах міської ради, наступні звіти будуть подаватись потижнево).

Також міською радою проводиться збір коштів для потреб військових, готівка збирається та обліковується ЛИШЕ в приміщенні міської ради і діє ЄДИНИЙ картковий рахунок 4149 4993 9712 7414 Гбур Мирослав Іванович.

ВАЖЛИВО: це те, за що ми несемо відповідальність та звітуємо перед громадою.

За всі інші місця збору допомоги та збори коштів, зокрема на карткові рахунки Великомостівська міська рада відповідальності не несе, будьте обережні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень