Пошук

Сокальська ДПІ ГУ ДПС у Львівській області інформує: зустріч з платниками податків щодо актуальних питань податкового законодавства

Дата: 07.03.2023 16:12
Кількість переглядів: 80

Фото без описуНещодавно начальник Сокальської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Львівській області Олена Наумчук провела зустріч з платниками податків стосовно актуальних питань податкового законодавства.

Податківець повідомила, що триває кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2022 році та зупинилась на категоріях громадян у яких виникає обов’язок задекларувати свої доходи.

Олена Наумчук наголосила, що у 2023 році платники податків, як підприємці так і громадяни зобов’язані сплачувати мінімальне податкове зобов’язання за минулий рік та зазначили, що громадянам суму мінімального податкового зобов’язання нараховуватиме податкова служба.   

Йшлося й про електронні сервіси ДПС України, легалізацію трудових відносин, сплату податку на нерухоме майно та земельного податку, погашення податкового боргу, застосування РРО/ПРРО.

Наприкінці зустрічі керівниця звернула увагу присутніх, що на базі ГУ ДПС у Львівській області створена електронна скринька Комунікаційної податкової платформи за адресою lv.ikc@tax.gov.ua на яку платники податків можуть звернутись до ГУ ДПС з нагальними питаннями стосовно податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС, а також з пропозиціями щодо необхідності проведення певних заходів за визначеною тематикою.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень