Пошук

Рік незламності!

Дата: 24.02.2023 11:51
Кількість переглядів: 172

Фото без опису24 лютого виповнюється 365 днів від початку злочинного повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Цей день змінив мирне життя кожного з нас. Тисячі мам з дітьми дізналися, що таке «рятуватися від війни» і наскільки важко вмістити ціле життя в одну валізу. Тисячі найкращих українців стали на захист нашої держави і боронять її досі. Тисячі, з перших днів вторгнення, стали волонтерами і одночасно — надійним тилом для наших військових.

Наші лікарі оперують під обстрілами, вчителі читають лекції з окопів та бомбосховищ, рятувальники першими долають наслідки ракетних атак, енергетики, попри все, несуть світло у наші домівки. А ще комунальники, пекарі, продавчині та водії...

Це — МИ, Українці, які 24 лютого об’єдналися і показали світові, що таке потужна та смілива нація!

Наші Збройні Сили України, захисники та захисниці — це більше, ніж Герої! Найхоробріші, найсміливіші, найвідданіші своїй країні і своєму народові воїни.

Україна сьогодні об’єднує увесь цивілізований світ. Ми дізналися, що таке справжні брати, друзі та союзники. Знаємо, що таке підтримка та допомога. Такого об’єднання навколо боротьби проти абсолютного зла, за правду, справедливість та людські цінності світ не знав майже 80 років. Саме тому цей союз приречений на Перемогу!

Кольори українського стягу знає увесь світ. Синьо-жовтий ховають від окупантів та першим дістають на деокупованих територіях.

І ми обов’язково звільнимо всю територію України, кожне місто і кожний населений пункт, і піднімемо там наш символ свободи! І це буде найважливіше свято в історії нашої країни – День нашої української Премоги!

Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень