Пошук

Дякуємо за допомогу у зборі

Дата: 28.02.2023 11:54
Кількість переглядів: 137

Друзі! Хочемо щиро подякувати усім, хто долучився до крайнього збору для наших Захисників.

Вчора все завантажили на відправку, вийшла досить вагома кількість усього необхідного для наших хлопців: окопні свічки, маскувальні сітки та маскувальні костюми, шкарпетки, білизна та термобілизна, футболки, енергетичні батончики та горіхові суміші в меду, енергетики, свічки, термоси, одноразовий посуд та багато іншого.

Щиро дякуємо колективам навчальних закладів: керівникам, вчителям, вихователям і, звичайно ж, учням та батькам, усім, хто посильно долучився до збору, хто своєю працею доклався до виготовлення всього необхідного.

Зокрема, Двірцівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Великомостівський Опорний Заклад, Реклинецький ДНЗ, Реклинецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Ясла-садок Соняшник, Пристанський Нвк, Великомостівський ЦДЮТ, Купичвільська ЗОШ І-ІІ ступенів

Окрема подяка для невідомої пані з Куликова, яка виготовила та передала для наших військових натуральну мазь на основі прополісу.

А ще хочемо подякувати нашим діткам, маленьким волонтерам, Христі, Златі та Остапу, які власними зусиллями назбирали грошей, щоб допомогти заправити автомобіль, який повезе всю цю допомогу нашим Захисникам. Кошти, в сумі 1000грн. вони передали особисто пану Андрію Цвір, який зі своєю командою вже цими днями відбуває на схід нашої країни.

Маршрут буде наступний: Харків - Ізюм - Слов'янськ - Краматорськ - Костянтинівка - Мирноград.

Бажаємо нашим волонтерам щасливої дороги та найшвидше дістатися до наших Захисників, передати від нас слова вдячності та підтримки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень