Пошук

Відбулось відкриття дитячого безпечного простору «Добросвіт»

Дата: 03.03.2023 12:10
Кількість переглядів: 154

Фото без описуВчора у Великомостівський ЦДЮТ відбулось відкриття дитячого безпечного простору «Добросвіт», який вдалося зреалізувати завдяки БО «БФ»Рокада» та за підтримки UNHCR Ukrain – Агентство ООН у справах біженців в Україні.

Дві кімнати облаштовано усім необхідним, щоб допомогти дітям, які разом зі своїми родинами були вимушені покинути рідні домівки, звикнути до нового середовища, цікаво та весело проводити час, більше спілкуватися з однолітками.

Простір вийшов яскравим та багатофункціональним, тут заняття знайдуть для себе маленькі дітки, а також більш дорослі. Такі розваги тісно переплітаються з гуртками, які діють у Центрі творчості, кожен тут зможе знайти заняття на свій смак та вподобання.

На свято прибули мами з дітками, які тимчасово проживають у нашій громаді, міський голова Ярослав Ройко, заступники міського голови Роман Мармаш та Богдан Орищин, секретар ради Віталій Гриців, начальниця відділу освіти, культури та туризму Галині Булик, а також запрошені гості: заступник начальника Червоноградської РВА Володимир Катерина,

начальниця відділу освіти, культури релігій та туризму Червоноградської РВА Руслана Антонюк.

Словами благословення та молитви від отця Володимира розпочалося свято, до слова також було запрошено координатора проєкту Нестора Котовича.

Маленькі вихованці Центру творчості потішили присутніх пісеньками та віршиками.

На завершення присутнім було запропоновано майстер клас з виготовлення ляльки-мотанки.

Дякуємо всім, хто долучився до реалізації цього проєкту, благодійним фондам, керівниці Великомостівського ЦДЮТ Оксані Ковальовській та керівницям гуртків, які організували таке чудове свято.

А також міському голові та депутатському корпусу за сприяння та фінансову підтримку.

Сподіваємося, діткам буде тут весело та комфортно, адже незважаючи на війну, наші діти мають право на безтурботне дитинство.

Дякуємо нашим Захисникам за таку можливість.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень